fbpx

Vacature: Social Media Manager

Moergestel
32-40 uur
Ervaring met Adobe-programma's & minimaal hbo-opleidingsniveau

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Social Media Manager die ons jonge, gezellige team komt versterken! Ben jij een creatieve duizendpoot die niet alleen passie heeft voor social media, maar ook betoverde visuals creëert en pakkende teksten schrijft? Lees dan snel verder!

Als Social Media Manager bij Jobbiz ga jij werken voor diverse klanten, in verschillende branches en van verschillende groottes. Jij zorgt ervoor dat de content voor jouw klanten bedacht, gemaakt, gepland en geplaatst wordt. Jij weet je in te leven in de klant en vanuit zijn tone-of-voice te schrijven, een creatieve twist aan de teksten te geven en een passende visual op te maken in een van de Adobe programma’s. Jij voelt je prettig in een ondersteunende rol voor de Projectmanager van je klant. Ambities om door te groeien tot Projectmanager? Dan gaan wij vol gas vooruit en krijg je van ons deze mogelijkheid.

Daarnaast zit jij bomvol ideeën, houd je van aanpakken, én vind je het leuk om extra taken op te pakken. Denk hierbij aan het ondersteunen bij het schrijven van campagne teksten, het inrichten van campagnes of het bieden van ondersteuning aan de grafisch vormgever. Mocht je daarnaast ook handig zijn met fotografie, dan is dat zeker een pluspunt! Een divers takenpakket, dat vind jij leuk.

Jobbiz is een snelgroeiend en ambitieus online marketingbureau gespecialiseerd in social media marketing en job marketing. Als nieuwe collega ga jij samen met ons aan de slag op ons kantoor in Moergestel. Samen gaan wij groeien! Jij krijgt jouw eigen verantwoordelijkheden en wij bieden jou veel doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

08:00Jij start de dag met een lekkere kop koffie en bekijkt eerst je e-mails. Je oogt valt direct op een spoed e-mail, welke je als eerste afhandelt. Vervolgens loop je jouw klanten na en plan je de content in waar nodig. Dat loopt gesmeerd!
10:30Tijd voor een frisse neus! Samen met je collega’s maak je een wandeling door Moergestel.
10:45Nu ga je aan de slag met de contentplanning van een van jouw klanten. Er komen een hoop gave acties aan, welke je gaat voorbereiden. Je schiet hier op locatie foto’s voor en stuurt alles compleet door naar de klant.
12:00Lunchtijd! Je neemt de tijd om rustig te lunchen met je collega’s terwijl je gezellig kletst over jullie plannen voor het weekend.
12:30Na de lunch help jij bij het opmaken van een job marketingcampagne. Je schrijft hiervoor een aantal creatieve campagne teksten en gaat aan de slag met de visuals. Nog even alles naar je collega sturen voor akkoord en dan is dit klusje ook weer geklaard.
16:00Je gaat verder met het vooruit plannen van de content voor jouw klanten, maar mist wat input. Je mailt de projectmanager en vraagt of zij de klant kan benaderen. Je past nog snel wat feedback aan op een van jouw designs in Illustrator en bekijkt daarna de planning voor volgende week.  
16:30De tijd vliegt! Voordat jouw werkdag voorbij is ga jij er nog even voor zitten om jouw planning door te nemen en alle prio’s te bepalen. Heb jij alles weer op een rijtje, en is iedereen op de hoogte? Top!
17:00

De werkdag zit er alweer op, maar het is vrijdag! Jullie hebben een vrijdagmiddag borrel gepland. Gezellig!

Aan de slag bij Jobbiz?

Jobbiz is een klein, maar ambitieus online marketingbureau. Social media marketing is bij uitstek dé manier om in contact te komen met nieuwe klanten en nieuwe werknemers. Jobbiz zorgt ervoor dat de klant gezien wordt op social media en de harten, sollicitaties en/of aankopen wint van de juiste doelgroep. Van social media beheer tot social media campagnes, van job marketing tot unieke landingspagina’s, wij staan voor onze klanten klaar! 

Wij helpen bedrijven groeien en zijn graag een extensie van onze klanten. Korte lijnen en een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Het klantportfolio van Jobbiz is erg divers; van interieurbouwers tot aan logistieke bedrijven en van kledingzaken tot aan kinderdagverblijven.

Ons kantoor is gevestigd in Moergestel, nabij de A58 en dus érg goed bereikbaar. Hiernaast zijn wij veel te vinden bij onze opdrachtgevers op locatie. Wel zo leuk toch! We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Schoolstraat 6-01,
5066 EE Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 06-36109556
E info@jobbiz.nl