fbpx

Vacature: Projectleider Vastgoedonderhoud

Tilburg
32-40 uur
Ervaring in vastgoedonderhoud

BlueVastgoedzorg is op zoek naar een Projectleider Vastgoedonderhoud! Heb jij ruime ervaring in de wereld van het vastgoedonderhoud en ben je op zoek naar een uitdagende functie vol met verantwoordelijkheden? Lees dan snel verder!

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende energieke organisatie, gevestigd in Tilburg. We werken uitsluitend voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij zijn dan ook met trots dé partner in Nederland voor vastgoedonderhoud! Als Projectleider Vastgoedonderhoud ben jij dé expert waar klanten bij terecht kunnen voor advies. Onze core business is het inspecteren van gebouwen die onderhouden of verduurzaamd moeten worden waarna vervolgens een (concept) onderhoudsscenario en een verduurzamingsscenario opgesteld wordt. Jij maakt een prijscalculatie, organiseert de werkvoorbereiding, begeleidt de inspecties en eventuele planvorming en verzorgt de overdracht naar de klant.

Je bent een ster in relatiebeheer en ziet commerciële mogelijkheden wanneer die zich voordoen. Met jouw ruime ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud kan jij in no-time een inschatting maken van de prijs en duur van een project. Jij bent communicatief vaardig én een aanpakker die ook benaderbaar en vlot is. Zit ik dan de hele dag op kantoor? Zeker niet! Jij gaat geregeld op bezoek bij de klant.

Blue Vastgoedonderhoud is een gezellig, persoonlijk en ambitieus bedrijf. Wij zijn een kleine club met in totaal acht medewerkers waarbij je als persoon het verschil maakt. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en we staan altijd open voor goede ideeën! Nieuwsgierig? Vul dan snel je gegevens in!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

08:30
Goedemorgen! Je pakt een bak koffie voor jezelf en jouw collega’s en maakt een praatje.
09:15
Bij het openen van de mail zie je dat er door de vaste klant weer nieuwe opdrachten zijn aangevraagd! Er moeten inspecties worden gepland voor een reeks historische panden in ‘s-Hertogenbosch. Je pakt de telefoon en plant een afspraak in op locatie. Goed bezig!
10:00
Het is tijd voor een projectoverleg. Als projectleider neem jij natuurlijk de leiding in de vergadering. Jij bent samen met jouw team bezig om een onderhoudsscenario te schrijven voor een klant. Je verdeelt de taken onder jouw collega’s.
12:00
Lunchtijd! Je eet samen met jouw collega’s een hapje en hierna spring jij in de auto naar een vaste klant in Den Bosch.
13:00
Tijdens het bezoek presenteer je het onderhoudsscenario wat jullie hebben ontwikkeld voor een deel van de vastgoedportefeuille. Jullie hebben in kaart gebracht hoe de huidige staat van het vastgoed is en welk onderhoud er op korte en lange termijn nodig zal zijn.
15:00 Ze zijn blij verrast dat er zo snel al zo’n duidelijk en gedetailleerd onderhoudsscenario ligt! Je drinkt nog een bakje koffie en uiteraard probeer je te achterhalen of er in de toekomst nog opdrachten voor jullie in het verschiet liggen.
16:00
Terug op het kantoor vertel je jouw collega’s het goede nieuws; de klant is blij met het werk dat jullie hebben geleverd! 
16:30
Aan het eind van de dag doe jij wat administratief werk en kijk jij nog even naar je mailbox.
17:00

De dag zit er alweer op. Je zegt gedag en stapt in de auto naar huis.

Aan de slag bij BlueVastgoedzorg?

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende, dynamische organisatie, gevestigd in Tilburg. BlueVastgoedzorg is dé partner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij bieden een compleet dienstenpakket, op bedrijfsvoerings- en operationeel niveau. Wij weten toegevoegde waarde te bieden door inbreng van kennis en capaciteit. 

Omdat we een jonge en kleine organisatie zijn, vinden we dat er altijd ruimte moet zijn voor ideeën en initiatief. Inmiddels bestaat onze organisatie uit acht medewerkers waarbij Brabantse gezelligheid centraal staat! We hebben een groot aantal klanten verspreid over midden- en zuid Nederland.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Kraaivenstraat 32
5048 AB Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 085 1303 484
E info@bluevastgoedzorg.nl