fbpx

Vacature: Technisch Vastgoedspecialist

Tilburg
32-40 uur
Ervaring als vastgoedspecialist

BlueVastgoedzorg is op zoek naar een Technisch Vastgoedspecialist! Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en wil jij graag ambassadeur van ons mooie bedrijf worden? Lees dan snel verder!

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende energieke organisatie, gevestigd in Tilburg. We werken uitsluitend voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij zijn dan ook met trots dé partner in Nederland voor vastgoedonderhoud! Als Technisch Vastgoedspecialist kent geen enkel gebouw in Nederland een geheim voor jou. Jij voert regelmatig inspecties uit en weet dit aan de hand van die data MJOB’s op te stellen. Concreet bestaan de werkzaamheden uit het doen van 0-metingen, conditiemetingen, verschillende keuringen, projectbegeleiding en het opstellen van Meer Jaren Onderhoudsbegrotingen (MJOB’s).

Met jouw waardevolle praktijkervaring ken jij de fijne kneepjes van het vak. Jij herkent problemen en maakt proactief plannen ten behoeve van de oplossing hiervan! Daarnaast kan jij goed omgaan met verantwoordelijkheid en houd je van vrijheid in je werk. Communicatief ben je sterk en jij maakt duidelijke afspraken met de projectleider binnen jouw team. Omdat je meer buiten bent dan op kantoor, is het belangrijk dat jij zelfstandig bent.

Blue Vastgoedonderhoud is een gezellig, persoonlijk en ambitieus bedrijf. Wij zijn een kleine club met in totaal acht medewerkers waarbij je als persoon het verschil kan maken. De lijntjes zijn kort, jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en we staan altijd open voor goede ideeën! Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Vul dan snel je gegevens in onderaan de pagina!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Opstellen van een inspectieplan door het bespreken en verzamelen van alle relevante documenten.
Samen met een collega inspecties en metingen uitvoeren van woningen. Tijdens de inspectie worden alle ruimtes van de woning grondig gecontroleerd op eventuele aandachtspunten die niet zichtbaar zijn op de bouwtekeningen.
Zelfstandig uitvoeren van inspecties van daken met behulp van een drone, om efficiënt en nauwkeurig te werken.
Zorgvuldig documenteren van alle verzamelde gegevens en bevindingen met behulp van een speciaal softwareprogramma, waardoor alle informatie centraal wordt vastgelegd. Structuur is voor jou van groot belang.
Het bespreken van de resultaten met jouw collega’s om de rapporten compleet en nauwkeurig te maken.
 
* In jouw rol als Technisch Vastgoedspecialist mag jij jouw week zelf indelen. Heb jij een keer wat meer tijd nodig voor de inspectie of de rapportage? Geen probleem!

Aan de slag bij BlueVastgoedzorg?

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende, dynamische organisatie, gevestigd in Tilburg. BlueVastgoedzorg is dé partner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij bieden een compleet dienstenpakket, op bedrijfsvoerings- en operationeel niveau. Wij weten toegevoegde waarde te bieden door inbreng van kennis en capaciteit. 

Omdat we een jonge en kleine organisatie zijn, vinden we dat er altijd ruimte moet zijn voor ideeën en initiatief. Inmiddels bestaat onze organisatie uit acht medewerkers waarbij Brabantse gezelligheid centraal staat! We hebben een groot aantal klanten verspreid over midden en zuid Nederland.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Kraaivenstraat 32
5048 AB Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 085 1303 484
E info@bluevastgoedzorg.nl