fbpx

Vacature: Junior Projectbegeleider Binnen-/Buitendienst

Breda
40 uur
Relevante werkervaring en/of opleiding (bouw)

Als Junior Projectbegeleider Binnen-/Buitendienst ga jij je met name bezighouden met het zorgvuldig plannen, voorbereiden, organiseren en het begeleiden van verschillende projecten vanaf kantoor en op (bouw)locatie. De planning van materiaal, mensen en middelen kunnen wij aan jou overlaten! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een deel van de financiële administratie. Je ondersteunt de werkvoorbereiders en je behoudt telefonisch contact met klanten en leveranciers. Tevens begeleid je de werkzaamheden op (bouw)locatie. Jij bent proactief, flexibel en bent organisatorisch sterk.

Voor jou is het geen enkel probleem om met meerdere taken tegelijk bezig te zijn en hebt jouw zaakjes goed op orde. Jij bent hiernaast een echte teamspeler en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Communicatief ben jij sterk en jij weet als geen ander hoe je contact moet onderhouden met verschillende contacten, zoals opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Jij bent écht een belangrijke schakel binnen ons team dus!

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Heb jij interesse in renovatie-/restauratiewerkzaamheden en een relevante opleiding (MBO/HBO) gevolgd of relevante werkervaring? Wil jij met ons gaan meegroeien en je verder ontwikkelen en specialiseren in onze disciplines? Deze functie is voor 40 uur in de weekBen je klaar voor de start van een uitdagende carrière met doorgroeimogelijkheden? Laat jouw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Verwerken en inplannen van opdrachten die via de mail of in een digitaal systeem aangeleverd worden
Opdrachten nakijken en zo nodig herplannen, uitbesteden of akkoord geven voor de facturatie
Het oppakken en verwerken van reparatieverzoeken om deze vervolgens op te nemen, te offreren, in te plannen en deze projecten te begeleiden
Contacten onderhouden met opdrachtgevers
Doorvragen naar wat de technische problemen zijn
Dagelijks inplannen van reparatieverzoeken en hierover bewoner en opdrachtgever goed informeren
Bewaken van planning en aansturen van vakmensen
Financieel afwikkelen van de projecten

Aan de slag bij Bodima?

BODIMA is al 60 jaar gespecialiseerd in renovatie-/restauratiewerken zoals kelderdichting, injectiewerken, gevelreiniging, betonreparaties en vloerafwerkingen in opdracht van particulieren, bouw- en aannemingsbedrijven, woningcorporaties en VvE’s.

BODIMA is in de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijk mkb-bedrijf dat als enige een totaalpakket aanbiedt op het gebied van diverse renovatie- en restauratiewerkzaamheden. BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid. Wij zijn een professioneel en hecht team met hart voor de zaak en hebben een duidelijke toekomstvisie.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Minervum 7355,
4817 ZH Breda

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 572 9696
E info@bodima.nl