fbpx

Allround Timmerman bij Bouwbedrijf Gelens

Etten-Leur
40 uur
Ervaring in de bouw

Ben jij de timmerman uit de omgeving van Etten-Leur die wij zoeken? Kun je goed in teamverband werken, ben je vakbekwaam en klantvriendelijk? Wil jij aan de slag bij een modern bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in (luxe) woningbouw en utiliteitsbouw?  Dan is deze vacature van Timmerman bij Bouwbedrijf Gelens uit Etten-Leur iets voor jou!

 

Samen met je collega’s werk je van begin tot eind aan hetzelfde project waardoor je altijd betrokken bent bij het eindresultaat. Je werkzaamheden voer je uit binnen een vast team van collega’s. Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in de regio Etten-Leur.

 

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling timmermannen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

06:50Op het project beginnen we de dag met een kop koffie en neem je samen met je collega de werkzaamheden van vandaag door.
07:00Tijd om aan de slag te gaan! We zijn bezig met de realisatie van een luxe villa in Etten-Leur. Vandaag starten we met de aftimmerwerkzaamheden. 
09:30Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie.
09:50Samen met je collega neem je de voortgang van het project door. Jullie lopen de planning door en bespreken eventuele knelpunten.
12:30Lunchtijd! Even een rustmoment om met collega’s de leuke dingen van afgelopen weekend te bespreken en van je lunch te genieten.
13:00De boterhammen zijn op, snel weer aan de slag met het monteren van de wanden.
15:00Het is tijd voor een warme cup-a-soup!
16:30Het werk zit erop voor vandaag. Samen met je collega zorg je ervoor dat jullie alles netjes achterlaten voordat je naar huis gaat.

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Wij zijn een regionaal non-nonsens bedrijf uit Etten-Leur en werken in een open en plezierige werksfeer. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. 

Als regionaal bekend bedrijf hebben wij gedurende de ruim 60 jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van ongeveer 50 medewerkers realiseren wij de mooiste bouwprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Als je het formulier hieronder invult nemen wij contact met je op.

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Ketelhuis 2 
5061 PK, Oisterwijk

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T +31 (0)6 36 10 95 56
Email: info@jobbiz.nl