fbpx

Vacature: Zelfstandig Leasemanager​

Nederland
Flexibel
Ervaring in automotive en leasing​

CarLease4U is dé pionier in Financial Lease-oplossingen. Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig Leasemanager Automotive die niet alleen onze passie deelt, maar ook de drive heeft om een eigen netwerk op te bouwen en actief zakelijke kansen te identificeren.

Als Zelfstandig Leasemanager bij CarLease4U ben jij geen passieve speler, integendeel, je bent een gedreven ondernemer en weet als geen ander hoe je ondernemers financiële flexibiliteit biedt, zonder dat zij kostbare liquide middelen hoeven op te geven. Je bent een vertrouwde partner voor hen en bouwt zowel bestaande als nieuwe klantrelaties zelf op, steen voor steen.

Acquisitie is geen vaag begrip voor jou. Het opbouwen van een eigen netwerk is een dagelijkse realiteit waar jij volledig voor gaat. Je stelt moeiteloos offertes op, zorgt ervoor dat de leaseaanvragen goedgekeurd worden bij onze financiële partners én zorgt ervoor dat klanten begrijpen waarom CarLease4U dé partner is voor hen.

Ben jij de gedreven professional met een aantal jaren ervaring én ben je klaar voor deze uitdaging? Vul dan je gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Je neemt een kop koffie en bekijkt je planning. Je hebt een lijst met potentiële partners inzichtelijk gemaakt binnen de regio en gaat een aantal van hen vandaag bezoeken.
08:30Je stapt in de auto en wordt gebeld door een van je relaties. Hij heeft een aantal vragen en jij beantwoordt deze professioneel.
10:30Aangekomen bij de eerste dealer, doe je je verhaal en de dealer is enthousiast over een samenwerking. Je belooft hem later alle informatie toe te sturen per e-mail, zodat hij dit kan bekijken.
12:00Je stapt in de auto en eet een boterham. Je zet je hotspot aan en stuurt meteen de informatie door naar de dealer die je zojuist hebt bezocht. Ook behandel je de leaseaanvragen die in jouw mailbox zijn binnengekomen. Het is tenslotte jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze aanvragen goedgekeurd worden bij onze financiële partners.
13:00Toevallig ligt een bedrijf uit jouw netwerk op de route naar de volgende dealer. Je stapt hier even kort binnen en met succes! Je zit meteen met de ondernemer aan tafel. Zij gaan binnenkort hun leasecontracten onder de loep nemen en overwegen een overstap. Jij voorziet hen van de informatie en stuurt direct alle informatie per e-mail toe.
15:00In de middag bezoek je nog twee andere dealers. Voordat je dit doet, behandel je eerst nog even de binnengekomen leaseaanvragen van bedrijven en ondernemers voor zakelijke voertuigen en beantwoord je inkomende telefoontjes. Je werkt het systeem bij waarin je secuur bijhoudt wat de status is van de (potentiële) klanten en partners. Je kijkt naar je planning voor de volgende dag en rijdt richting huis.

Aan de slag bij CarLease4U

CarLease4U is de pionier in Financial Lease-oplossingen voor ondernemers. Onze missie is glashelder: we zijn er om bedrijven te helpen hun mobiliteitsbehoeften te vervullen, zonder dat ze hun kostbare liquide middelen hoeven in te leveren.

Onze kernwaarden draaien om het ondersteunen van ondernemers, zodat zij zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet: het behalen van zakelijk succes. We begrijpen de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd en zijn vastbesloten om hen de vrijheid op wielen te bieden die essentieel is voor groei en succes.

Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst zijn we een betrouwbare partner voor ondernemers in heel Nederland. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Ambachtsstraat 1
5391 BS Nuland

Openingstijden

maandag t/m zaterdag
09:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 073 20 40 430
E contact@carlease4u.nl