fbpx

Vacature: Adviseur Duurzame Mobiliteit (Medior)

Eindhoven
24-40 uur
Affiniteit met verduurzaming

Nederland staat aan de vooravond van een belangrijke mobiliteitstransitie en wij zijn op zoek naar een gedreven Adviseur Duurzame Mobiliteit (Medior) om te werken aan deze transitie. Heb jij altijd al willen werken bij een gezellig, informeel bedrijf met maandelijkse uitjes zoals een borrel of zelfs een trip naar Zwitserland en heb jij een affiniteit met verduurzaming? Lees dan hieronder snel verder!

HetEnergieBureau is al 15 jaar bezig met het verduurzamen van Nederland. Dit alles doen wij vanaf ons leuke kantoor op Strijp T in Eindhoven, vanuit huis en op locatie bij de klant. Krijg jij er energie van om te werken aan een duurzame toekomst? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. 

In de functie van Adviseur werk jij aan innovatieve projecten op het gebied van duurzaam deelvervoer, laadinfrastructuur, MaaS, smart mobility en schrijf je mobiliteitsbeleid en -visies. Jij bent inhoudelijk sterk en hebt affiniteit met duurzame mobiliteit, transport, logistiek, stedelijke mobiliteit, planologie of energie. Ook geloof jij dat er voor elk probleem een oplossing bestaat en ben jij altijd op zoek naar creatieve en vernieuwende manieren om de mobiliteit te verduurzamen en deelbaar te maken, jij denkt dus outside the box!

Ben jij de flexibele, stressbestendige en ervaren adviseur met het vermogen om te bewegen in een complexe omgeving? Wij zijn op zoek naar iemand die de uitdaging aangaat om effectieve oplossingen te realiseren in de soms complexe politiek-bestuurlijke arena. Met jouw scherpe analytische vermogen, onderhandelingsvaardigheden en gevoel voor strategie én humor, weet jij het verschil te maken. Dan komen wij graag met jou in contact! Laat jouw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

 

Bij HetEnergieBureau ziet elke werkdag er anders uit door de dynamiek van de dag en de variëteit aan werkzaamheden. Ook geven wij jou als werknemer de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe jij jouw dag invult!

Vrijheid, flexibiliteit en vertrouwen vinden wij dan ook enorm belangrijk.

Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal dagen per week thuis te werken in plaats van naar kantoor te komen. Als je een hekel hebt aan in de file staan kan je er ook voor kiezen om ‘s ochtends lekker de eerste uurtjes thuis te werken aan de keukentafel om vervolgens na de drukte in de trein of in de (deel)auto te stappen. Heb jij behoefte aan een face-to-face gesprek met de klant? Kies er dan voor om een dag(deel) op het kantoor van de klant te werken.

Op ons moderne kantoor op Strijp T in Eindhoven heerst een gezellige sfeer en er wordt dan ook veel gelachen. Jij bent hier altijd welkom om samen met jouw kundige en gemotiveerde collega’s te werken aan het verduurzamen van Nederland!

Aan de slag bij HetEnergieBureau

HetEnergieBureau streeft naar ‘zichtbaar resultaat op straat’. Dit doen we al 15 jaar en daar zijn we trots op! We geloven in het nut en de noodzaak van de energietransitie en een duurzame ontwikkeling en willen hier heel graag een bijdrage aan leveren.

We groeien snel en bestaan inmiddels uit meer dan 20 adviseurs die werken in 3 verschillende teams. We zijn ambitieus, praktisch, creatief en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze opdrachtgevers (hoofdzakelijk overheden, woningbouwcorporaties en maatschappelijke instellingen, maar ook steeds vaker bedrijven en particulieren) worden door ons ontzorgd in het formuleren, realiseren en managen van energie- en duurzaamheidsdoelstellingen.

Wij bieden onze werknemers een inspirerende en informele werkplek. Vrijheid, vertrouwen en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is er veel ruimte om zelf richting te geven aan je functie.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Strijp-T
Eindhoven

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 040 25 74 960
E info@hetenergiebureau.nl