fbpx

Vacature: Monteur

Diessen
32-40 uur
MBO werk- en denkniveau

Wil jij aan de slag als monteur bij Bierings? Leuk om te horen! Wij zijn om precies te zijn op zoek naar een ervaren utiliteitsmonteur voor onze onbewoonde projecten én een ervaren onderhoud-/servicemonteur voor onze bewoonde projecten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Bierings biedt als totaalinstallateur een scala aan mogelijkheden! Je kunt als onderhoud-/servicemonteur e.g. een kraan vervangen bij een particulier of als utiliteitsmonteur in een bedrijfshal de sanitair-installaties uitvoeren. Voel jij je prettiger bij dakwerk of gasinstallaties? Of haal jij energie uit het installeren van een warmtepompinstallatie in een groot appartementencomplex? Dan houden wij daar graag rekening mee!

Je komt terecht in een gemoedelijk team van ongeveer twintig collega’s. We zijn dus geen groot, maar ook geen klein bedrijf. De werksfeer is open, informeel en dynamisch. Je wordt persoonlijk benaderd door je collega’s, zodoende zijn de lijntjes altijd kort. Daarnaast zul je veel vrijheid ondervinden bij Bierings. Mocht je bijvoorbeeld gereedschap nodig hebben, dan schaffen wij dat voor je aan. En met onze eigen kraan en Manitou die jij zelf mag besturen, wordt het werk éxtra divers. Onze monteurs werken niet voor niets al 25 tot 40 jaar in ons team! Het voelt bij ons dus zeker aan als één grote familie.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en heb jij mbo-werk- en -denkniveau? Kun je tekeningen lezen en vertalen naar de praktijk? Ben je gemotiveerd, zelfstandig, maar kun je ook goed samenwerken? Kom dan snel een keer kennismaken!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

07:30We beginnen de dag lekker vroeg; zo zijn we ook weer vroeg klaar. Vandaag begin je op de werkplaats in Diessen. Je moet namelijk wat spullen inladen voor de volgende klus. En natuurlijk ook even bijkletsen met de collega’s.
08:15De koffie heeft gezorgd voor een energieboost! Als utiliteitsmonteur ga je vandaag in opdracht van een vastgoedontwikkelaar de leidingen aansluiten in een groot appartementencomplex in Tilburg.
10:00Tijd voor nog een koffie en alvast een boterham.
11:00Je hebt veel zelfstandig gedaan deze ochtend. Wanneer het nieuwe materiaal aankomt, kun je weer verder. Toevallig vraagt je collega ook net om wat hulp bij een project in Moergestel, dus je gaat er weer vandoor.
11:20Aangekomen gaan jullie samen aan de slag met een probleem van een warmtepompinstallatie. Jij hebt hier iets meer ervaring mee, dus jullie maken samen een goed team.
12:30Het probleem is bijna opgelost, maar eerst moeten die hongerige magen gevuld worden. 
13:00Jullie gaan weer verder met de warmtepompinstallatie. Waarschijnlijk hebben jullie er nog een uurtje werk aan.
14:15Alles werkt weer zoals het hoort! Je moet door naar de volgende klus en zegt je collega gedag. Je maakt even een pitstop in Diessen voor wat materialen en rijdt verder.
15:00Aangekomen in Oirschot bekijk je de tekening van de bedrijfshal die moet worden voorzien van verschillende sanitair-installaties. Morgen ga je hier samen met een collega de hele dag aan werken, dus je begint alvast met het voorbereidende werk.
16:00Het zit er weer op voor vandaag. Morgen kun je gelijk aan de slag in de bedrijfshal, dus dat schiet goed op. Je brengt nog wat spullen terug naar de werkplaats, zegt je collega’s gedag en gaat weer op huis aan.

Aan de slag bij Bierings?

Als sinds 1932 staat Installatiebedrijf Bierings klaar voor de particuliere en zakelijke markt. Het is een familiebedrijf dat is overgedragen van generatie op generatie en door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalinstallateur. We zijn van alle markten thuis: van sanitair tot hemelwaterafvoer, van dak- en zinkwerk tot gasinstallaties en diverse duurzame oplossingen.

We bieden innovatieve oplossingen die eerst worden geplaatst op onze eigen bedrijfslocatie. Op deze manier leren de monteurs de verschillende systemen goed kennen, waardoor ze weer gemakkelijk en foutloos geïnstalleerd worden op de locatie van de klant!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Buskes 12,
5087 MA Diessen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 463 31 10
E info@abierings.nl