fbpx
Logo isovlas (1)

Vacature:
Medewerker Binnendienst

Oisterwijk
32-40 uur
MBO werk- en denkniveau

Wil jij werken bij een bedrijf dat vooroploopt op het gebied van duurzaamheid? Dan is deze functie als Binnendienstmedewerker wellicht iets voor jou! Jij komt te werken in een hecht en professioneel team en kunt bij ons écht stappen maken! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Jij wordt het 1e aanspreekpunt van onze buitendienstmedewerkers, afdeling engineering, klanten en leveranciers. Jij staat hen perfect te woord en verwerkt de gegevens direct foutloos in Exact. Hiernaast ondersteun jij onze buitendienstmedewerkers met hun administratie. Communicatief kun jij uitstekend uit de voeten en jij draait je handen niet om voor een stukje ondersteuning in projectbegeleiding. Jouw proactieve karakter komt bij ons dan ook perfect tot z’n recht! Het kan soms druk zijn en het stellen van de juiste prioriteiten is voor jou geen enkel probleem. Affiniteit met onze branche heb jij al en jij wil hier graag meer over leren. Heb jij nog geen administratieve ervaring? Maar wel een MBO-4 gerelateerde opleiding en het enthousiasme jezelf in onze branche verder te ontwikkelen? Ook met jou komen wij graag in contact!

Ben jij de Binnendienstmedewerker die wij zoeken en wil jij samen met ons verschil maken? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? En heb jij zin om aan de slag te gaan voor Isovlas? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

8:30Jij komt aan op kantoor. Je neemt een bak koffie en kletst met je collega’s wat bij over het weekend. Vervolgens start je met de urgente mails in jouw mailbox.
9:30Een telefoontje van jouw buitendienst collega. Er is wat gewijzigd in de planning, jij zorgt ervoor dat dit juist in het systeem staat en dat iedereen hiervan op de hoogte is. Je checkt hierna de details van een aantal projecten. 
11:00Een leverancier belt, hij geeft aan dat de materialen later geleverd worden dan gepland. Jij belt meteen naar de desbetreffende collega en stemt dit correct af met iedereen.
12:00Tijd voor lunchpauze! 
12:30Er gaat een nieuw project starten waar jij wat laatste dingetjes voor moet regelen. Jij belt met de leverancier en desbetreffende collega én maakt een voorlopige planning. 
14:30Je gaat met je collega’s samenzitten over het verloop van een project. Jij gaat notuleren. 
16:00De dag zit er alweer bijna op! Jij werkt nog even jouw mailbox bij en adviseert telefonisch een klant.
17:00Jij zet de laatste order van die dag in het systeem en gaat afsluiten. Je zegt jouw collega’s gedag en vertrekt richting huis. 

Aan de slag bij Isovlas?

Isovlas is hèt merk, de trendsetter voor duurzaam, biobased, circulair, cradle-to-cradle, CO2-neutraal, TNS (The Natural Step) en gezond bouwen…. het zit in onze vezels, het zit in de basis van al onze producten: natuurlijk vlas, even slim als logisch.

Toekomstbestendig isoleren is de weg. Isovlas maakt dat wat maatschappelijk geëist wordt in het kader van duurzaamheid, gezondheid, betaalbaarheid en wooncomfort. De vraag naar onze producten explodeert.

Samenwerking en teamgeest zijn bij Isovlas essentieel. Samen versnellen we de groei en de waardering hiervoor is groot. Zowel intern, maar ook zeker maatschappelijk. Wij werken in een inspirerende omgeving waarin wij de bouw helpen te veranderen en verbeteren. Lijkt dit je wat? Laat dan je gegevens achter!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Moergestelseweg 30A
5062 JW Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 52 10 858
E info@isovlas.nl