fbpx
Vacature: Tekenaar
Oisterwijk
Min. 24 uur
MBO werk- en denkniveau

Ga jij samen met het team van Isovlas aan de slag om een bijdrage te leveren op het gebied van duurzaam bouwen? Wil jij een moderne baan met een sterk toekomstperspectief én veel doorgroeikansen? Dan is deze baan als Tekenaar wellicht iets voor jou! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Jij bent een bouwprofessional en krijgt jouw eigen projecten toegewezen welke jij volledig begeleidt. Hierbij schakel jij direct met de opdrachtgever en collega’s. De volledige verantwoordelijkheid kunnen wij goed bij jou neerleggen, want jij weet van aanpakken! Hiernaast schrik jij niet als de informatie welke jij ontvangt niet helemaal volledig is. Je bent niet bang om, waar nodig, zelf achter details aan te gaan. Door jouw ervaring met AutoCAD en kennis van de bouw voel jij je als een vis in het water bij Isovlas. Thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden, ook in de uren zijn wij flexibel! Bij ons kun je stappen maken én samen met het team maatschappelijk iets bijdragen. Heb jij nog niet zoveel ervaring maar wel minimaal een afgeronde MBO opleiding richting bouwkunde en op zoek naar een uitdaging als Tekenaar? Dan komen wij graag met jou in contact! 

Ben jij de Tekenaar die wij zoeken? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Én heb jij zin om het fijne team van Isovlas te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

8:30Je komt op kantoor aan en groet jouw collega’s. Tijd om aan de slag te gaan!
9:00Je bent onlangs verantwoordelijk geworden voor de begeleiding van een uitdagend project. Dit keer een prachtige, duurzame villa aan de rand van Breda. Jij checkt of alle informatie vanuit de aannemer binnen is.
11:00Er komt een mail binnen van een collega uit de buitendienst. Hij heeft een vraag over een technisch aspect en jij helpt hem verder.
11:45Samen met een collega van de binnendienst loop jij een aantal openstaande zaken door. Op basis hiervan pas jij de laatste dingen in de tekening aan.
12:00Tijd voor de lunch! Gezellig een blokje om door het centrum van het bruisende Oisterwijk.
13:00Er ontbreken een aantal zaken voor een tekening. Jij belt de architect en vraagt de ontbrekende informatie op. Hij belooft het uiterlijk morgen te sturen. Je maakt hiervan een notitie voor jezelf.
14:30De architect is snel. Hij heeft je de benodigde informatie al gestuurd en jij kunt hierdoor het project voortzetten. Goed dat je snel hebt gebeld dus!
17:00De werkdag zit er al weer bijna op! Morgen werk je vanuit huis en je zegt jouw collega’s gedag. 

Aan de slag bij Isovlas?

Isovlas is hèt merk, de trendsetter voor duurzaam, biobased, circulair, cradle-to-cradle, CO2-neutraal, TNS (The Natural Step) en gezond bouwen…. het zit in onze vezels, het zit in de basis van al onze producten: natuurlijk vlas, even slim als logisch.

Toekomstbestendig isoleren is de weg. Isovlas maakt dat wat maatschappelijk geëist wordt in het kader van duurzaamheid, gezondheid, betaalbaarheid en wooncomfort. De vraag naar onze producten explodeert.

Samenwerking en teamgeest zijn bij Isovlas essentieel. Samen versnellen we de groei en de waardering hiervoor is groot. Zowel intern, maar ook zeker maatschappelijk. Wij werken in een inspirerende omgeving waarin wij de bouw helpen te veranderen en verbeteren. Lijkt dit je wat? Laat dan je gegevens achter!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Moergestelseweg 30A
5062 JW Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 52 10 858
E info@isovlas.nl