fbpx

Vacature: Grafisch Vormgever

Moergestel
24-40 uur
Ervaring met Adobe-programma's

Wil jij als Grafisch Vormgever samen met ons werken aan de social mediakanalen en online campagnes van onze klanten? Jobbiz is momenteel in een boeiende transitie naar een sterker social media marketingbureau en we zoeken een creatieve teamspeler die ons kan helpen om nieuwe hoogtes te bereiken en het ‘wauw’-effect te creëren. Ben jij super creatief met beeld en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bij Jobbiz draait het allemaal om het maken van mooie dingen die zorgen voor goede resultaten! Wij zijn een social media marketing bureau met creatieve ideeën, knallende ontwerpen en bewezen resultaten. Als Grafisch Vormgever bij Jobbiz ga jij werken voor verschillende klanten, in verschillende branches en van verschillende groottes.

Wij zoeken een creatieveling die verantwoordelijkheid wil en kan dragen voor onze klanten, zijn/haar mening durft te geven en de potentie heeft om te groeien! Kennis van en snelheid in de programma’s Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop is noodzakelijk. Wij vinden het belangrijk dat je de ambitie hebt om te groeien, zodat je mee kunt bewegen in onze groeiende organisatie. Neem jij een expertise mee die ons team nog niet heeft? Dan is dat een grote plus! 

Is deze functie op jouw lijf geschreven en lijkt het jou leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Geweldig! Laat snel je gegevens achter onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

08:00Direct bij binnenkomst op kantoor schiet je ineens een goed idee te binnen voor een ontwerp van een campagne waar je mee bezig bent. Je pitcht dit idee meteen aan je collega’s.
08:30Het idee is goed ontvangen en je hebt feedback gehad waarmee je verder kunt, dus je duikt meteen achter jouw computerscherm.
09:30Je ontvangt een mailtje van jouw collega met een spoed designklus. Door jouw flexibiliteit vind je het geen enkel probleem om te switchen tussen verschillende klanten en ontwerpen. Stiekem vind je die afwisseling juist heel leuk!
12:30Na het ontwerpen van diverse campagne beelden, het creëren van een huisstijlhandboek en je te verdiepen in de contentkalender, heb je honger! Samen met je collega’s eet je je lunch op en bespreek je alvast het aankomend weekend.
13:00Je hebt feedback gehad op een social media layout van een klant, dus hier ga je meten mee aan de slag! Toevallig staat er ook een design van een online campagne op de planning voor deze klant. Je wacht het beeldmateriaal nog even af, maar brainstormt alvast over het ontwerp van de advertenties.
15:00Er gaat weer een nieuwe klant starten. Leuk! Jij mag het gehele design van de job marketing campagne ontwikkelen en gaat jouw eerste ideeën hiervoor op papier zetten.
16:30De tijd vliegt! Voordat jouw werkdag voorbij is ga jij er nog even voor zitten om jouw planning door te nemen en alle prio’s te bepalen. Heb jij alles weer op een rijtje, en is iedereen op de hoogte? Top!
17:00De werkdag zit er alweer op, maar het is vrijdag. Jullie hebben een vrijdagmiddag borrel gepland. Gezellig!

Aan de slag bij Jobbiz?

Jobbiz is een klein, maar ambitieus online marketingbureau. Social media marketing is bij uitstek dé manier om in contact te komen met nieuwe klanten en nieuwe werknemers. Jobbiz zorgt ervoor dat de klant gezien wordt op social media en de harten, sollicitaties en/of aankopen wint van de juiste doelgroep. Van social media beheer tot social media campagnes, van job marketing tot unieke landingspagina’s, wij staan voor onze klanten klaar! 

Wij helpen bedrijven groeien en zijn graag een extensie van onze klanten. Korte lijnen en een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Het klantportfolio van Jobbiz is erg divers; van interieurbouwers tot aan logistieke bedrijven en van kledingzaken tot aan kinderdagverblijven.

Ons kantoor is gevestigd in Moergestel, nabij de A58 en dus érg goed bereikbaar. Hiernaast zijn wij veel te vinden bij onze opdrachtgevers op locatie. Wel zo leuk toch! We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Schoolstraat 6-01,
5066 EE Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 06-36109556
E info@jobbiz.nl