fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Administratief Medewerker

Moergestel
32-40 uur
MBO werk- en denkniveau

Ketelaars Groen en Infra is voor minimaal 32 uur per week op zoek naar een enthousiaste collega die breed inzetbaar is voor verschillende administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Omschrijf jij jezelf als nauwkeurig, flexibel en heb je gevoel voor cijfers? Dan komen wij graag met jou in contact! Daarnaast is het belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in teamverband gestructureerd kunt werken.

Als jij de geschikte kandidaat bent voor ons, dan kom je terecht in een klein en gezellig team, waarin jij je gauw thuis zal voelen. Je ontvangt een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitzicht op een vast contract!

Geïnteresseerd? Lees snel verder of laat onderaan de pagina gelijk je gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Verzorgen van (project)administratie
 →Debiteuren- en crediteurenbeheer
 →Uren verwerken van medewerkers
 →Ondersteunende administratieve werkzaamheden binnen diverse afdelingen
 →Diverse administratieve werkzaamheden m.b.t. het CRM-pakket
 →Administratieve ondersteuning op het gebied van verzekeringen
 → Te woord staan van klanten en beantwoorden van vragen over crediteuren/debiteuren

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen en Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl