fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Assistent Hovenier

Moergestel
Fulltime
Werkervaring is een pré

We zijn op zoek naar een Assistent Hovenier met passie voor groen. Ben je klaar voor een boeiende, veelzijdige baan in het groen? Zoek dan niet verder!

Bij Ketelaars Groen & Infra ben jij als Assistent Hovenier in een klein team de sleutel tot groen succes. In deze functie bied jij een ondersteunende rol aan een team van ervaren Hoveniers. Samen met jouw collega’s werk jij aan de aanleg en onderhoud van betoverende, duurzame projecten, variërend van exclusieve tuinen tot serene parken en levendige openbare ruimtes.

Werkzaamheden die komen kijken bij de aanleg zijn beplanting, bestrating, het plaatsen van schuttingen, grondwerk, het plaatsen van tegels en aanleggen van gazon. Jij bent leergierig en wil graag meer leren over het vak, ook als je nog niet ervaren bent als Hovenier. Hier krijg je de kans om je passie voor natuur te uitten. Je bent een doener in hart en nieren, een toegewijde groenliefhebber die zijn voldoening haalt uit het buitenwerk. Als Assistent Hovenier zie je de resultaten van je inzet direct tot leven komen. Heb je ambitie om door te groeien? Ook dat kan!

Ontdek de kracht van samenwerking en continue groei bij Ketelaars, een familiebedrijf met een focus op de lange termijn. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden een omgeving waar samenwerken en leren centraal staan. Sluit je aan en maak deel uit van een bedrijf dat jouw groei en ontwikkeling vooropstelt.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

In onze bedrijfsfilosofie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Dit betekent dat we altijd actief op zoek zijn naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Dit omvat onder andere het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, het beperken van brandstofverbruik en CO2-uitstoot, en het aangaan van samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl