fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Calculator

Moergestel
Fulltime
MBO/HBO diploma, richting het groen, cultuur- of civiele techniek

Als Calculator Groen (& Infra) realiseer je samen met je collega’s mooie en uitdagende projecten voor gemeenten, zorginstellingen, scholen, bedrijven en particulieren. 

 Vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van groen (& infra) vertaal je de ambities van Ketelaars in kwalitatief sterke en onderscheidende proposities voor bestaande en nieuwe klanten. Hiernaast zet je ideeën van de klant om in een duidelijke offerte. Door jouw technisch inzicht in tekeningen en bestekken, gecombineerd met een commerciële aanpak, ontstaat een nauwkeurige calculatie.

In het calculatieteam deel jij jouw kennis en streven we gezamenlijk naar groei en verbetering, met specifieke aandacht voor uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging en circulariteit. Je bekleedt een functie met aanzienlijke eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief, waarbij je tevens in staat bent om het team van calculators aan te sturen.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 → Het uitvoeren van calculaties binnen het groen en (infra).
 → Technische tekeningen zorgvuldig controleren, corrigeren en toetsen.
 → Ondersteunen van betrokkenen en begeleiden van werkzaamheden tijdens de uitvoering.
 → Signaleren van afwijkingen en deze bespreken met de uitvoerder en/of projectleider.
 → Aanvragen en beoordelen van offertes van externe partijen.
 → Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers.
 → Verantwoordelijkheid dragen voor de inkoop van projectgebonden materiaal met een commerciële benadering.
   

Werken aan de mooiste groen- en infraprojecten?​

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Meer informatie?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl