fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Groenvoorziener/Voorman

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

We zijn op zoek naar een ervaren Groenvoorziener/Voorman die graag de handen uit de mouwen steekt. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan in het groen en heb je al enige ervaring, zoek dan niet verder! Jij bent een expert op het gebied van groenonderhoud en hebt ruime ervaring. Jij houdt van afwisseling, bent een harde werker en geniet van werken in de buitenlucht. 

Daarnaast ben jij goed in het houden van overzicht en kan jij goed leidinggeven. Jij ben de kartrekker van een klein team van groenvoorzieners en levert zelf een meewerkende rol. Als Groenvoorziener/Voorman ben jij verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de verschillende groenwerkzaamheden en ben jij het aanspreekpunt van je team.

Een rijbewijs B is vereist voor deze functie, een rijbewijs E een pré. Jij hebt een VCA-certificaat of je hebt de mogelijkheid om dit via ons te behalen.

Ontdek de kracht van samenwerking en continue groei bij Ketelaars, een familiebedrijf met een focus op de lange termijn. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden een omgeving waar samenwerken en leren centraal staan. Sluit je aan en maak deel uit van een bedrijf dat jouw groei en ontwikkeling vooropstelt

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl