fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Grondwerker/Vakman GWW

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

Wij zijn op zoek naar een ervaren Grondwerker/Vakman GWW! Als Grondwerker/Vakman GWW ben jij de architect van de ondergrond. Je graaft, verplaatst grond en legt leidingen, kabels en rioleringen aan. Een huis, een weg, ze beginnen bij jou. En dat doe je niet alleen; je bent onderdeel van een team van grondwerkers, stratenmakers en kraanmachinisten. Samen bereiden jullie de grond voor, of het nu in een woonwijk, op een bedrijfsterrein of in de vrije natuur is. Wil jij een cruciale rol spelen in het bouwen van de toekomst? Voor zowel collega’s in loondienst als ZZP’ers hebben wij ruimte! Solliciteer nu eenvoudig!

Nog geen ervaring, maar weet jij van aanpakken? Wil je lekker buiten aan de weg timmeren en wil je een hoop leren binnen ons bedrijf? Ook dan hebben wij een (leer-)werkplek voor jou! Uiteraard verzorgen wij passende opleidingen en instructies, en krijg je volop de kans om het geleerde in de praktijk te brengen. Er heerst binnen ons bedrijf een prettige werksfeer, en we doen er veel aan om dit op een hoog niveau te houden.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra.

In onze bedrijfsfilosofie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Dit betekent dat we altijd actief op zoek zijn naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Dit omvat onder andere het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, het beperken van brandstofverbruik en CO2-uitstoot, en het aangaan van samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl