fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Hoofd Uitvoerder Infra

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. In deze uitdagende en dynamische functie ben je als Hoofd Uitvoerder in de afdeling Grijs binnen Ketelaars Groen & Infra betrokken bij de realisatie en succesvolle oplevering van indrukwekkende projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. We staan bekend om onze ‘voetjes op de vloer mentaliteit’, wat betekent dat we samenwerken, doorzetten en resultaten boeken, zonder de essentie van teamwork uit het oog te verliezen. Samen met een hecht team ga je voor een optimaal resultaat.

In de rol van Hoofd Uitvoerder Infra ben je verantwoordelijk voor het succesvol leiden van diverse infrastructuurprojecten. Je bent niet alleen een ervaren leider, maar ook een teamspeler die het beste uit zijn team weet te halen. Je focus ligt op het coördineren en aansturen van een team van uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers. Jij bewaakt de projectvoortgang en onderneemt acties bij eventuele vertragingen of problemen. Daarnaast heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee jij goed contact onderhoudt met verschillende betrokken partijen. Je krijgt een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.

Ketelaars Groen & Infra is dé voorloper op het gebied van groen- en infrastructuurprojecten, waarbij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Onze missie is het realiseren van hoogwaardige projecten die niet alleen de omgeving verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Wil jij hierin een cruciale rol spelen? Solliciteer nu

Wat bieden we jou?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Coördinatie en aansturing van een team van uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers.
 →Bewaking van projectvoortgang en adequaat optreden bij eventuele vertragingen of problemen.
 →Zorgen voor een veilige werkomgeving en naleving van alle veiligheidsvoorschriften.
 →Onderhouden van goede communicatie met alle betrokken partijen, waaronder opdrachtgevers, onderaannemers en interne teams.
 →Bijdragen aan de ontwikkeling van werkmethoden en procedures voor verbeterende efficiëntie.
 →Rapporteren van projectvoortgang aan de projectmanager en identificeren van eventuele knelpunten of risico’s. 
 →Het begeleiden van de medewerkers in het kader van hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Werken aan de mooiste groen- en infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl