fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Hovenier

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

Als ervaren Hovenier ben jij de gedreven kracht die we zoeken. Ben je klaar voor een boeiende, veelzijdige baan in het groen en heb je al enige ervaring? Zoek niet verder!

Bij Ketelaars Groen & Infra ben jij als Hovenier de sleutel tot groen succes. Hier krijg je de kans om je passie voor natuur te omarmen en te werken aan betoverende, duurzame projecten, variërend van exclusieve tuinen tot serene parken en levendige openbare ruimtes. Je bent een doener in hart en nieren, een toegewijde groenliefhebber die zijn voldoening haalt uit het buitenwerk. Als Hovenier zie je de resultaten van je inzet direct tot leven komen. Een rijbewijs B is een must voor deze rol, en het bezit van een VCA Basis-certificaat wordt gewaardeerd.

Klaar om deel uit te maken van ons team? Solliciteer vandaag nog!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

In onze bedrijfsfilosofie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Dit betekent dat we altijd actief op zoek zijn naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Dit omvat onder andere het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, het beperken van brandstofverbruik en CO2-uitstoot, en het aangaan van samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl