fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Maatvoerder/Landmeter

Moergestel
32-40 uur
MBO werk- en denkniveau

Ga jij als Maatvoerder/Landmeter aan de slag bij Ketelaars Groen & Infra uit Moergestel? Dit is een uiterst dynamische en uitdagende functie binnen ons bedrijf! Lijkt het je wat? Lees dan snel verder!

Als Maatvoerder/Landmeter ga jij je bezighouden met het uitzetten en inmeten van diverse infra- en groenprojecten. Dit doe jij op diverse projecten. Je bent een échte steunpilaar van onze uitvoerders en behoudt dan ook nauw contact met hen. Hiernaast weet jij de gegevens nauwkeurig in onze AutoCAD software te verwerken. Samen met je vakkundige collega’s weten jullie dagelijks het verschil te maken. Jullie zijn op de hoogte van ieder detail op elk project!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen en Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl