fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Machinist Minigraver

Moergestel
Fulltime
Rijbewijs BE vereist

Als ervaren Machinist Minigraver ben jij de specialist die we zoeken. Ben je klaar voor een boeiende, gevarieerde baan binnen ons bedrijf en beschik je over de nodige ervaring? Zoek niet verder!

Als Machinist Minigraver speel je een cruciale rol in onze projecten, of ze nu betrekking hebben op exclusieve tuinen, parken of openbare ruimtes. Jij hebt de bediening van minigravers met een gewicht variërend van 1,7 tot 6 ton stevig in handen. In nauwe samenwerking met je collega’s voer je graaf- en grondverzetwerkzaamheden uit volgens strikte specificaties en gedetailleerde tekeningen.

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Bezit je rijbewijs E, of misschien zelfs een groot rijbewijs? Dan is dit de perfecte plek voor jou! Binnen ons bedrijf heerst een aangename werksfeer, en we zetten ons in om dit op topniveau te houden. Klaar om deel uit te maken van ons team? Solliciteer vandaag nog!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

In onze bedrijfsfilosofie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Dit betekent dat we altijd actief op zoek zijn naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Dit omvat onder andere het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, het beperken van brandstofverbruik en CO2-uitstoot, en het aangaan van samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl