fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Stratenmaker

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

Weet jij van aanpakken en wil jij lekker buiten aan de weg timmeren? Als Stratenmaker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en leggen van bestratingen, maar ook voor het ondersteunen bij de aanleg van tuinen en terrassen. Je komt te werken in een gemoedelijk en informeel bedrijf waar jij gewaardeerd wordt!

Ontdek de kracht van samenwerking en continue groei bij Ketelaars, een familiebedrijf met een focus op de lange termijn. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden een omgeving waar samenwerken centraal staat. Er heerst binnen ons bedrijf een prettige werksfeer en we doen er veel aan om dit op een hoog niveau te houden.

Voor zowel collega’s in loondienst als ZZP’ers hebben wij ruimte! Lijkt dit je wat? Solliciteer nu eenvoudig en wij nemen contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

Ketelaars Groen & Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl