fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Uitvoerder/ Projectleider

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. In deze uitdagende en dynamische functie ben je als Uitvoerder/ Projectleider betrokken bij de realisatie en oplevering van onze groen- en infraprojecten. Samen met een leuk team ga je voor een optimaal resultaat.

Jouw rol richt zich op zowel financiële, technische als organisatorische vraagstukken. Je focus ligt op het inrichten, coördineren en uitvoeren van de verschillende projecten. Risico-inventarisatie en kostenbewaking zijn belangrijke aspecten in jouw rol. Jij bent degene die eventuele afwijkingen signaleert en acties onderneemt om deze op te lossen. Daarnaast leid je het project in goede banen, door op een enthousiaste wijze leiding te geven aan het team. Een commerciële, resultaat- en klantgerichte instelling is een must! Je krijgt een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.

Durf jij te denken vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van groen en infra én de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van o.a. duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging, circulariteit? Dan komen we graag met je in contact!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Controleren, bewaken en borgen van de kwaliteit, planning en kosten op het werk. 
 →Aansturen van jouw team met aandacht voor kwaliteit, productie en kosten.
 →Je bent hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de betrokken partijen.
 →Jij bewaakt de voortgang van jouw projecten in planning, financiën (meer- of minderwerk), kwaliteit, kansen en risico’s. Dit stem je regelmatig af met je collega’s op de werkvoorbereiding.
 →Deelnemen aan en eventueel leiden van bouw- en onderaannemersvergaderingen.
 →Bewaken van de gezamenlijk, vooraf uitgedachte, veiligheid op en rondom het werk.
 →Het begeleiden van de medewerkers in het kader van hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Werken aan de mooiste groen- en infraprojecten?

Ketelaars Groen en Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl