fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Werkvoorbereider / Calculator

Moergestel
Fulltime
MBO/HBO diploma, richting cultuurtechniek

Als werkvoorbereider/calculator zorg je samen met je collega’s voor de realisatie van uitdagende groen-grijs projecten. Jij bent diegene die het eerste contact heeft met een klant voor bijvoorbeeld het opnemen van nieuw aanleg- en onderhoudswerk. Hiernaast zet je ideeën van de klant om in een duidelijke offerte. Met natuurlijk een goede calculatie. Na het binnenhalen van de opdrachten bereidt je deze zorgvuldig voor ten behoeve van de uitvoering, zodat onze projectleiders er mee aan de slag kunnen gaan.

Je wordt onderdeel van de afdeling ‘bedrijfsbureau’. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en planning. Vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van infra en groen maak je aansprekende voorstellen voor gemeentes, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, bedrijven en particulieren. Je vertaalt de ambities van W.Ketelaars in kwalitatief sterke en onderscheidende proposities voor bestaande en nieuwe klanten.

Je durft te denken vanuit de nichemarkten waarin W.Ketelaars opereert en de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging, circulariteit etc. Je bent proactief, stressbestendig en in staat om concepten te vertalen in praktische voorstellen.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

07:45Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend.  
08:00Tijd om aan de slag te gaan! Je bekijkt je overzicht voor de dag en de komende dagen en bepaalt je prioriteiten en stemt deze zo nodig daarna af in een werkoverleg met hoofd bedrijfsbureau.
08:30Vanuit een gemeente, waarvoor we al veel hebben gewerkt, is een aanbesteding binnengekomen. Hiervoor ga jij aan de slag met de calculatie.
11:30Je hebt telefonisch contact met een grote zorginstelling, waarvoor jullie al het groenonderhoud doen. Er komen nieuwe opdrachten aan, waarvoor verder overleg en afstemming nodig is. Je hebt hiervoor overleg met de projectleider.
12:30Lunchtijd! Je gaat gezellig gezamelijk lunchen in de bedrijfskantine. 
13:00Eenmaal terug op je werkplek begin je met de vergelijking van een aantal offertes van leveranciers.
14:00Je wordt gebeld door de projectleider die een vraag heeft over een technisch aspect. Samen lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
15:10Je werkt nog even aan de planning van een opdracht die binnenkort staat. Je plant alvast ook een afspraak met de uitvoerder die straks de leiding heeft over het project. Hiervoor bestel je al een aantal zaken bij onze leveranciers. 
17:00Je werkdag zit erop! Je neemt nog wat documentatie mee naar huis uit een vakblad om eventueel nog te lezen, maar waarschijnlijk komt het er niet van. Sporten gaat voor vanavond.

Werken aan de mooiste groenprojecten?

Ketelaars Groen en Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl