fbpx

Vacature: Chef Werkplaats

Wintelre
32-40 uur
Aanpakker

Lecoba Tuin & Park is op zoek naar een Chef Werkplaats. Ben jij onze nieuwe, handige collega met technische kennis, maar ook goede communicatieve vaardigheden? Lees snel verder!

Bij Lecoba hebben we al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bos-, tuin- en park-gereedschappen en -werkkleding. In onze showroom te Wintelre, van maar liefst 1000 m2 groot, worden al onze artikelen netjes ten toon gesteld. We richten ons op de hoveniers, gemeenten en groot-groenvoorzieners voor hun gereedschappen en toebehoren. Maar ook de veeleisende particulier is hiervoor bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat enkel uit merken die er toe doen. Of de klant nu wil kopen óf huren, een reparatie óf een onderhoudsbeurt wil aanvragen, wij leveren met passie maximale service en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

De Chef Werkplaats is niet bang voor vieze handen, maar zal daarnaast vooral veel contact hebben met de klant. Je verzorgt de planning voor de werkorders en bent verantwoordelijk voor het aansturen van de monteurs. Al het contact met een klant voor de werkplaats zal via jou verlopen. Tijdens een onderhoudsbeurt geef jij bijvoorbeeld door welke onderdelen moeten worden vervangen en wat de kosten daarvoor zijn. Bovendien bewaak jij de kwaliteit van het werk dat onze monteurs leveren. Als de reparatie of beurt is afgerond, licht jij de klant in en verwerk je de order in het systeem. We zoeken dus iemand die technisch onderlegd is, fijn met klanten om kan gaan, maar ook met computers. Het is daarnaast belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B (BE is een pre). Zonder rijbewijs BE ben je ook van harte welkom! Wij bieden de mogelijkheid om deze te halen op onze kosten.

Je komt terecht in een klein, jong en gezellig team en je sluit je aan bij een ambitieuze, groeiende organisatie. Daarnaast hanteert de Chef Werkplaats flexibele werktijden. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij je deze nieuwe uitdaging aangaan? Vul dan je gegevens in in het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ben jij een monteur of schoolverlater? Ook dan leren we je graag kennen!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

08:00 Je komt binnen. De mannen in de werkplaats staan al lekker te sleutelen. Je pakt een bakje koffie en loopt een rondje langs de werkbanken.
08:15 Je bekijkt de planning van vandaag en past hem wanneer nodig aan. Je collega heeft de onderhoudsbeurt van een zitmaaier afgerond. Je gaat bij hem kijken en controleert samen of hij alles gehad heeft. Zodra dit gedaan is, neem je contact op met de klant om hem te vertellen dat zijn zitmaaier klaar staat om opgehaald te worden. In het systeem werk je de werkorder administratief af.
09:00 Tijd voor een tweede kop koffie!
09:15 Je wordt geroepen door een collega. Hij wil graag met jou bespreken hoe de reparatie van een net binnengekomen maairobot het best kan worden aangepakt.
10:00 Je loopt weer naar je computer en belt mensen terug die je zojuist hebben proberen te bereiken. Twee klanten en een leverancier! Je staat ze allemaal netjes te woord.
12:00 Dit was een productieve ochtend. Voordat je gaat lunchen zorg je dat je planning voor de middag rond is. Dan is het tijd om even gezellig wat boterhammen te eten met je collega’s.
12:30 En weer terug naar je bureau; een klant wil graag zo snel mogelijk een gazonmaaier in zijn tuin laten installeren, dus dit moet worden voorbereid! Daarna ga je je storten op wat administratieve werkzaamheden. Er staan namelijk wat orders klaar die nog in het systeem moeten worden gezet. Hier ben je wel een uurtje zoet mee!
14:00 Je collega heeft je hulp nodig in de werkplaats. Je rolt je mouwen op en loopt met hem mee.
15:00 Zo, weer een machine werkend gekregen! Trots bel je de klant op en vertel je haar dat haar hogedrukspuit kan worden opgehaald. Je verwerkt nog wat gegevens in de computer en je maakt er alvast een bon van.
15:30 Het is zo laat, dus het laatste gedeelte van de dag besteed je aan de planning voor morgenvroeg. Je prioriteert de werkorders, je collega’s moeten ’s ochtends natuurlijk weten wat ze kunnen gaan doen.
16:30 Je werkdag zit erop. Je kunt terugkijken op een productieve en enerverende dag. Je ruimt je bureau wat op, roept even naar je collega’s en vertrekt dan naar huis. Tot morgen!

Aan de slag bij Lecoba Tuin & Park

Al meer dan 40 jaar biedt Lecoba kwaliteit aan alle tuinliefhebbers, vakmannen in het groen, stratenmakers, bouwbedrijven, enz. Het doel van onze klant is ons doel en we zullen er daarom dan ook alles aan doen om samen met de klant dit doel te behalen. Dit doen we onder andere met behulp van ons vernieuwend en breed assortiment aan producten en door het leveren van maatwerk.

Naast de verkoop en verhuur van onze producten, die bijna allemaal te vinden zijn in onze grote showroom, heeft Lecoba alle deskundigheid in huis om machine(s) in optimale conditie te brengen en te houden, en zo nodig te repareren of te reviseren.

Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is. Zo is Lecoba dé plek voor alle hardwerkende, groene vingers in Nederland.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook bellen, mailen of gewoon even binnenlopen. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Slikdijk 10,
5513 NL Wintelre

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 18:00 uur
zaterdag: 08:00 uur – 12:00 uur (okt – mrt)
Zaterdag: 08:00 uur – 15:00 uur (apr – sep)

Contact