fbpx

Vacature: Technisch Verkoopadviseur

Wintelre
32-40 uur
Aanpakker

Lecoba Tuin & Park is op zoek naar een Technisch Verkoopadviseur! Ben jij de nieuwe collega met vlotte babbel en affiniteit met techniek waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Bij Lecoba hebben we al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bos-, tuin- en park-gereedschappen en -werkkleding. In onze showroom te Wintelre, van maar liefst 1000 m2 groot, worden al onze artikelen netjes ten toon gesteld. We richten ons op de hoveniers, gemeenten en groot-groenvoorzieners voor hun gereedschappen en toebehoren. Maar ook de veeleisende particulier is hiervoor bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat enkel uit merken die er toe doen. Of de klant nu wil kopen óf huren, een reparatie óf een onderhoudsbeurt wil aanvragen, wij leveren met passie maximale service en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

En wij zoeken iemand die ons daarin kan ondersteunen! Een doorpakker die enthousiast wordt van het proactief helpen van klanten. Zowel in de showroom, telefonisch of per mail. En als de situatie erom vraagt durf jij de klant op te zoeken. Jij bent dus sterk in communiceren en krijgt er energie van om klanten te voorzien van het beste advies. Maar je houdt je niet alleen bezig met communiceren!  Offertes opstellen, machines demonstreren en machines afleveren horen ook bij jouw takenpakket. Het is daarom wel belangrijk dat je om kunt gaan met een computer en in het bezit bent van rijbewijs B (BE is een pre). Zonder rijbewijs BE ben je ook van harte welkom! Wij bieden de mogelijkheid om deze te halen op onze kosten.

Je komt terecht in een klein, jong en gezellig team en je sluit je aan bij een ambitieuze, groeiende organisatie. Wij zullen je met open armen ontvangen en leren jou alle ins en outs van onze machines. Lijkt je dit wat? Vul dan je gegevens in in het formulier onderaan deze pagina; dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

07:45Goedemorgen! Jij bent vandaag op tijd in de winkel om de deuren te openen. Je drinkt nog even een kop koffie met een collega, loopt nog een rondje door de winkel en dan mogen de klanten komen!
08:05Er zijn nog geen klanten in de winkel, maar waarschijnlijk genoeg offerte-aanvragen in je mailbox. Dus je neemt plaats achter je bureau en gaat aan de slag.
09:10De eerste offerte-aanvragen zijn alweer uit de deur en je ziet een klant richting de balie lopen. Je snelt jezelf eropaf en staat hem te woord. Hij wil graag wat meer informatie over automowers.
10:15De tijd die je geïnvesteerd hebt in deze klant, heb je er dubbel en dwars uitgehaald; hij heeft gelijk jouw aanbevolen automower mee naar huis genomen. Een tweede kop koffie heb jij dus wel verdiend.
10:30Het wordt druk in de zaak. Je springt je collega’s bij en gaat de eerstvolgende klant helpen. Hij zou graag een generator huren. Je neemt hem mee naar de juiste afdeling en geeft hem demonstraties van verschillende opties.
12:00De zaken gaan goed vandaag, maar het energiepeil moet hoog blijven, dus: tijd voor de lunch. Jouw collega’s lunchen gezellig met je mee.
12:30Je gaat weer richting je werkplek om te checken op nieuwe offerte-aanvragen. Je hebt twee grote, zakelijke offerte-aanvragen binnen gehad en een kleine van een particulier. Je gaat ermee aan de slag.
15:30Zo, het kostte even wat tijd, maar de offertes zijn weer verstuurd en jouw mailbox is weer leeg. Je gaat weer in de winkel staan, want je merkt dat het weer drukker wordt.
16:30Tussen het helpen van de klanten door, heb jij de winkel alvast wat rechtgetrokken. Na een productieve dag zeg jij je collega’s gedag en vertrek je weer naar huis. Tot morgen!

Aan de slag bij Lecoba Tuin & Park

Al meer dan 40 jaar biedt Lecoba kwaliteit aan alle tuinliefhebbers, vakmannen in het groen, stratenmakers, bouwbedrijven, enz. Het doel van onze klant is ons doel en we zullen er daarom dan ook alles aan doen om samen met de klant dit doel te behalen. Dit doen we onder andere met behulp van ons vernieuwend en breed assortiment aan producten en door het leveren van maatwerk.

Naast de verkoop en verhuur van onze producten, die bijna allemaal te vinden zijn in onze grote showroom, heeft Lecoba alle deskundigheid in huis om machine(s) in optimale conditie te brengen en te houden, en zo nodig te repareren of te reviseren.

Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is. Zo is Lecoba dé plek voor alle hardwerkende, groene vingers in Nederland.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook bellen, mailen of gewoon even binnenlopen. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Slikdijk 10,
5513 NL Wintelre

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 18:00 uur
zaterdag: 08:00 uur – 12:00 uur (okt – mrt)
Zaterdag: 08:00 uur – 15:00 uur (apr – sep)

Contact