fbpx

Online Marketing.

social media | advertising

Direct meer klanten?

De tijd dat het plaatsen van een vacature op een vacaturesite genoeg was, is voorbij. Er is nu veel meer voor nodig om je vacature te vervullen. Met job marketing trek je niet alleen genoeg, maar ook precies de juiste mensen aan.

Job marketing is een strategie gericht op het vinden, boeien en binden van kandidaten. Door onder andere content, social media en recruiting in te zetten gaat een bedrijf een relatie aan met de kandidaat in de hoop dat er uiteindelijk een sollicitatie uit voorkomt. Het is steeds belangrijker geworden dat een bedrijf de dialoog aangaat met de doelgroep. Bedrijven proberen nieuw talent aan zich te binden en daar is tegenwoordig echt een marketing benadering voor nodig!

SOCIAL MEDIA | UITBESTEDEN

Meer online zichtbaarheid?

Wil je meer uit je Social Media kanalen halen of doe je er nog niets mee? Wij kunnen je Social Media kanalen beheren en ervoor zorgen dat uw kanalen professioneel worden ingericht, vormgegeven en van uw huisstijl voorzien. We starten altijd met het maken van een planning voor content en het plaatsen van die content. Het tweede deel is het beheren van je content en kanalen.<br><br><b>

Op zoek naar nieuwe klanten?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.