fbpx

Vacature: Allround Timmerman

Moergestel
40 uur
Ervaring in de bouw

Ben jij de timmerman uit de omgeving van Moergestel? Kun je goed in teamverband werken, ben je vakbekwaam en klantvriendelijk? Wil jij aan de slag bij een jong en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam bouwen? Dan is deze vacature van Timmerman bij Optibouw in Moergestel iets voor jou!

Samen met je collega’s werk je van begin tot eind aan hetzelfde project waardoor je altijd betrokken bent bij het eindresultaat. Je werkzaamheden voer je uit binnen een vast team van collega’s. Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in de regio Moergestel.

Als partner van Kingspan TEK is Optibouw gespecialiseerd in snel, slank, duurzaam en energieneutraal bouwen. Omdat we hard groeien, zijn we op zoek naar versterking van ons team. Ben jij een allround timmerman die in een leuke werkomgeving wil bouwen aan een mooie toekomst?

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling timmermannen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:15We beginnen de dag met een kop koffie op de zaak en hier neem je samen met je collega de werkzaamheden van vandaag door.
07:30Tijd om aan de slag te gaan! We zijn bezig met de realisatie van een vrijstaande woning met een rietgedekte kap. Vandaag starten we met het plaatsen van de wanden. De woning wordt semi casco gebouwd en zal door de klant zelf afgewerkt worden.
09:00Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie.
09:20Samen met je collega neem je de voortgang van het project door. Jullie lopen de planning door en bespreken eventuele knelpunten.
12:30Lunchtijd! Even een rustmoment om met collega’s de leuke dingen van afgelopen weekend te bespreken en van je lunch te genieten.
13:00De boterhammen zijn op, snel weer aan de slag met het monteren van de wanden.
15:00Het is tijd voor een warme cup-a-soup!
16:15Het werk zit erop voor vandaag. Samen met je collega zorg je ervoor dat jullie alles netjes achterlaten voordat je naar huis gaat.

Optibouw ontdek het nieuwe bouwen

Optibouw bewijst dat bouwen met een hoge kwaliteit snelslankduurzaam en energieneutraal kan. Als bouwpartner van Kingspan TEK werkt Optibouw met dit beproefde bouwsysteem en realiseren zij samen met architecten, aannemers en particulieren gebouwen die voldoen aan de hoogste energetische eisen en een optimaal leefcomfort bieden. 

Optibouw werkt met de producten van Kingspan TEK en Hectar. Kingspan TEK is producent van een beproefde bouwsysteem voor ruwbouw casco dat bestaat uit SIP-panelen. Deze Structural Insulated Panels zijn isolatie en drager in één. Hierdoor ontstaat een slanke, lichtgewicht constructie, die toch heel sterk is. De Hectar funderingsvloeren sluiten hier bijzonder goed op aan. Het innovatieve funderingsvloersysteem heeft geen lineaire koudebruggen en daardoor een hoge isolatiewaarde. Om die reden is het een ideale fundering voor een energiezuinig casco gebouwd met Kingspan TEK.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Als je het formulier hieronder invult nemen wij contact met je op.

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 4
5066 GJ MoergestelOpeningstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 18:00 uur

Zaterdag
08:30 – 12:30

Contact

T 013 504 49 39
E info@optibouw.nl