fbpx

Vacature: Werkvoorbereider / Tekenaar

Roosendaal
32-40 uur
Ervaring met AutoCAD of REVIT

Lijkt jou het leuk om je als Werkvoorbereider / Tekenaar bezig te houden met het totaal (her)inrichten van kleine en grote kantoren? Dan hebben wij dé vacature voor je!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ervoor zorgt dat onze projecten gereed worden gemaakt voor uitvoer. Deels zul je moeten inkopen op basis van je gemaakte calculaties. Daarnaast regel jij dat de uitvoerderstekeningen in gang worden gezetMaar ook zul je taken oppakken die passen bij de functie Tekenaar! Je zult technische tekeningen maken met AutoCAD of REVIT. Mocht je hier nog nooit mee gewerkt hebben, dan zorgen wij dat jij kunt starten met een cursus. 

Deze functie is zeer flexibel! De ene keer ben je voornamelijk bezig met werkvoorbereidende taken en de andere keer ligt je focus op het tekenen. Je werkt projectmatig, dus dit is altijd sterk afhankelijk van de periode en het werk wat er ligt. Vind je het fijn om een paar dagen in de week vanuit huis te werken? Dan is dit zeker mogelijk. Bovendien zijn je werktijden ook flexibel! Je kunt je uren zelf indelen tussen 6 uur ‘s ochtends en 6 uur ‘s avonds.

Ben jij de Werkvoorbereider / Tekenaar die wij zoeken? En krijg jij, net als wij, energie van het creëren van geweldige werkomgevingen waar anderen optimaal in kunnen presteren? Dan maken we graag kennis met je! Laat je gegevens onderaan in deze pagina achter en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

07:00De dag begint vroeg! Je besluit vandaag om 7 uur te beginnen, zodat je aan het eind van de middag nog even naar de sportschool kan. Tijd voor wat koffie dus!
07:15Er staat genoeg op de planning, maar je begint met het doen van inkopen voor een groot project. De calculaties heb jij al eerder gemaakt, dus je kunt gelijk van start.
08:45Jij hebt de inkopen voor het grootste deel gedaan. Een paar punten moet je nog even telefonisch overleggen met een collega. Nu ga je ervoor zorgen dat een ander project in zijn geheel gereed wordt gemaakt voor de uitvoer die volgende week start.
09:30Je gaat voor nog een kop koffie en alvast een boterham.
10:15De collega die je nodig had, is op kantoor aangekomen. Je roept hem bij je en samen bespreken jullie het een en ander. Hierna vertrekken jullie met zijn tweeën in de auto van de zaak richting de klant.
11:00Jullie hebben de plannen met de klant besproken en zijn weer terug op kantoor aangekomen. Jij vat de actiepunten samen en stuurt deze per mail naar de klant. Hierna ga jij alvast aan de slag met een tekening voor een volgend project.. 
12:00Lunchpauze! Het is niet druk op kantoor en jij geniet rustig van jouw boterhammen.
13:00Je gaat verder met de tekening. Je hebt een aantal vragen over REVIT en checkt of je het antwoord kunt vinden in de cursus welke jij op dit moment volgt. 
14:30Het eerste deel van de tekening is af en je bekijkt welke stappen er nog genomen moeten worden om tot een geweldig eindresultaat te komen.
15:00Morgen kun jij hiermee gelijk aan de slag. Je zegt je collega’s gedag en vertrekt naar de sportschool.

Aan de slag bij Planeka?

Met al 25 jaar ervaring op zak zorgt Planeka ervoor dat het maximale uit de werkomgeving van de klant wordt gehaald. Wij ontzorgen de klant op alle onderdelen van de verbouwing. Bovendien geven we advies, zodat de juiste keuzes kunnen worden gemaakt en het bedrijfspand optimaal kan worden gebruikt door gasten en werknemers. We bieden geen-meerwerk-garantie! Extra uitdagend voor ons, maar wel zo eerlijk vinden wij.

Voor Planeka staan eerlijkheid, duidelijke communicatie, afspraken nakomen en de wensen van de klant centraal. Vanuit deze waarden werken wij. Zo wordt een complexe verbouwing snel en zorgeloos uitgevoerd en hoeven de klanten zich geen enkel moment zorgen te maken over het proces of het resultaat.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Vijfhuizenberg 80H,
4708 AM Roosendaal

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0165 53 88 69
E pz@planeka.nl