fbpx

Nieuw personeel.

social media | advertising

Vacature(s) snel en succesvol invullen?

De tijd dat het plaatsen van een vacature op een vacaturesite genoeg was, is voorbij. Er is nu veel meer voor nodig om je vacature te vervullen. Met job marketing trek je niet alleen genoeg, maar ook precies de juiste mensen aan.

Job marketing is een strategie gericht op het vinden, boeien en binden van kandidaten. Door onder andere content, social media en recruiting in te zetten gaat een bedrijf een relatie aan met de kandidaat in de hoop dat er uiteindelijk een sollicitatie uit voorkomt. Het is steeds belangrijker geworden dat een bedrijf de dialoog aangaat met de doelgroep. Bedrijven proberen nieuw talent aan zich te binden en daar is tegenwoordig echt een marketing benadering voor nodig!

Waarom werven met Jobbiz?

Werven uit eigen naam

Meer respons

Snellere invulling

Lagere kosten

recruitment marketing | social media 

Wervingsmethodiek

1. Wij nemen jullie vacature uit handen en (her)schrijven deze zodat de vacature aantrekkelijker wordt en opvalt bij jouw specifieke doelgroep. 

2. Jobbiz werkt met unieke vacaturepagina’s waarop de reacties vele male hoger zijn dan elke andere vacature. Dit vergoot het aantal reacties enorm! Klik hier voor een voorbeeld.

3. Uit jullie eigen naam worden er op Social Media en Google data gedreven campagnes gevoerd. Deze worden wekelijks geoptimaliseerd met als doel om binnen 8 weken nieuwe medewerkers aan te trekken.

4. Wij screenen de online sollicitanten en we stellen ze daarna pas aan je voor. Zo krijg je uitsluitend de beste kandidaten op gesprek. Als optie kunnen wij dit nog aanvullen met actief searchen via o.a. LinkedIn.  

Wij werven met een vaste methodiek en de campagnes worden vanuit jouw naam en huisstijl uitgevoerd.
De kandidaten komen direct bij jou in dienst. Bij ons betaal je dan ook geen hoge werving- en selectiefees. Je betaalt uitsluitend per campagne in plaats van per aangenomen kandidaat. Wij werven sneller en goedkoper dan een uitzend- en recruitmentbureau!

employer branding | werken bij

Werven uit eigen naam?

Door aandacht te besteden aan je werkgeversmerk, zet je jezelf neer als een aantrekkelijke werkgever. Je laat zien wat je voor werknemers doet, hoe fijn het is om bij jou te werken, hoe personeel zich continu ontwikkelt en arbeidsvoorwaarden goed zijn geregeld. Door dat te delen met de buitenwereld, bouw je stap voor stap aan een sterke reputatie als het gaat om werkgeverschap. Dat is fijn voor de mensen die al bij jou werken, maar ook handig als je voortdurend op zoek bent naar nieuw talent.

De content plaatsen we onder de naam van jouw bedrijf online. Alle naamsbekendheid onder potentiële nieuwe werknemers is dus voor jou.

Op zoek naar personeel?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.