fbpx

Vacature: Persoonlijk Adviseur

Oisterwijk | Boxtel
32-40 uur
Hbo- of mbo-4-niveau

Hallo, kun jij ons helpen? Want bij SNS zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Adviseur. Iemand die er altijd is voor onze klanten én voor onze collega’s. Of je nu in de winkel staat of telefonisch aan het werk bent, jij bent die helpende hand die er op dat moment nodig is. Je geeft adviezen over alle producten en dienstverleningen van SNS en bij complexe financiële vraagstukken, maak je een afspraak voor de klant met een financieel adviseur. Je bent zeker vrij om je eigen creatieve acties te bedenken, zodat de klant zich aan ons kan binden. En mede dankzij jouw enthousiasme, kennis en inzet blijft de klant graag klant bij SNS! Je denkt graag mee en werkt nauwkeurig. Die zorgvuldigheid komt ook van pas als je de financiële adviseurs helpt bij het doen van administratieve werkzaamheden.

Je komt te werken in een gezellig en energiek team. We kunnen niet wachten om je te leren kennen! Wel is het belangrijk dat je werkt en denkt op hbo- of mbo 4-niveau en dat je in het bezit bent van een Wft Basis- en een Wft Schade Particulier-diploma. Heb je ze nog niet? Dan ben je hopelijk wel bereid om ze te halen. Wij hebben voor jou een opleidingsbudget beschikbaar en bieden veel doorgroeimogelijkheden!

Pas jij in het plaatje dat we hierboven hebben omschreven? En lijkt jou het leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Geweldig! Laat dan snel je gegevens achter onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

09:00Je start je dag vandaag in de winkel en verwacht best wat mensen. Gelukkig is er eerst tijd voor een kop koffie en een praatje met je collega’s. De plannen voor het aankomend weekend worden alvast met elkaar gedeeld.
09:15Tijd voor werkgerelateerde zaken! Met je collega’s wordt er besproken wie welke klanten gaat bellen en hoe de telefonie- en administratieve werkzaamheden worden verdeeld vandaag.
09:45Jij begint met het wegwerken van wat administratieve klusjes die een financieel adviseur naar je heeft doorgestuurd. Ondertussen word je ook twee keer gebeld. Eén persoon wil graag weten hoe hij makkelijk kan overstappen naar SNS en iemand anders heeft vragen over beleggen en sparen. Voor de tweede beller heb je daarom een afspraak gemaakt met een financieel adviseur.
11:00Het wordt ineens wat drukker in de winkel. Je springt bij waar nodig. Een klant is geïnteresseerd in het openen van een spaarrekening voor haar kinderen, dus doorloop je met haar de benodigde stappen.
12:30Etenstijd! Van al dat praten krijg je namelijk honger. Samen met een andere collega eet je je lunch op. Zodra jouw pauze erop zit, kun je een wissel maken met een andere collega.
13:00Tijd om de administratie af te ronden. Je gaat nauwkeurig te werk.
13:15Een collega heeft je hulp nodig bij een vraagstuk van een klant in de winkel, dus je loopt even met hem mee.
14:00De klant is tevreden vertrokken en je gaat weer verder met de administratie. Nu heb jij wat hulp nodig bij een aanvraag voor een gezamenlijke rekening. Je trekt je collega even aan haar jasje.
15:30De administratie is afgerond. Even snel een kop koffie pakken. Hierna sta jij de klanten telefonisch te woord. Er wordt veel gebeld vandaag!
17:25Het was een drukke, maar productieve dag. De tijd is voorbij gevlogen! Je haalt snel een doekje over de tafel in de spreekkamer, trekt de winkel weer mooi recht en vertrekt naar huis. Tot morgen!

Aan de slag bij
SNS Oisterwijk | Boxtel?

Geld is een middel om mensen te laten groeien. We zeggen bij SNS niet voor niets ‘eerst de mens’. Al 200 jaar geloven wij in groei door aandacht. Daarom staan wij naast de mens met dromen en ambities en helpen wij ze deze dromen en ambities na te jagen en waar te maken. Onze adviseurs noemen we niet voor niets ‘groeicoaches’.

Onze ‘groeicoaches’ hebben kennis van zaken, maar nog belangrijker vinden wij het dat zij deze kennis helder naar de klant kunnen overdragen. Wij spreken mensentaal, geen bankentaal. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde aandacht krijgt, hoe groot zijn/haar vermogen ook is. En om het nog menselijker te maken, sluiten wij geen kantoren. We vernoemen ze wel; bij ons heten ze ‘winkels’. Je kunt er gemakkelijk even binnenlopen voor een praatje, met mensen uit jouw eigen omgeving.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Burg. Verwielstraat 19,
Oisterwijk | Rechterstraat 24, Boxtel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 06 126 17 059
E chi.chan@sns.nl