fbpx

Vacature: Civieltechnisch medewerker (m/v)

Moergestel
32-40 uur
Werkgebied riolering en water

Als civieltechnisch medewerker (m/v) bij TB Infra ga jij je met name bezighouden met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten binnen de sector grond- weg- en waterbouw (GWW). Jij voert waar nodig zelf veldinventarisaties uit, maakt tekeningen via AutoCad en adviseert klanten. Jij maakt beheerplannen en plannen voor nieuwe rioleringen. Jij kan dus goed overweg met AutoCAD en neemt relevante werkervaring of een diploma in de richting van civiele techniek op HBO-niveau mee. Bij ons krijg jij veel bewegingsvrijheid, voldoende verantwoordelijkheden en vertrouwen. Interesse om door te groeien tot adviseur? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Het hechte en professionele team van TB Infra bestaat uit zeven collega’s. Wij kunnen snel schakelen, zijn flexibel en staan voor kwaliteit. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen de sector grond- weg- en waterbouw (GWW). Dagelijks houden wij ons bezig met riolering- en infiltratieprojecten, grond- weg- en waterbouw, beheer van terreinen en diverse andere infrastructurele projecten op het gebied van sport, natuur en milieu. Wij schrijven rapportages, maken tekeningen, schrijven bestekken en beheren terreinen. Hiernaast begeleiden wij ook verschillende projecten.

Deze functie is voor minimaal 32 uur in de week. Hierbij behoort thuiswerken tot een van de mogelijkheden. Je bent vrij om te bepalen wanneer je aan je werkdag begint! De starttijd ligt tussen 07:00 en 09:30 uur. Wij hebben waardering voor eigen initiatieven en bieden veel eigen verantwoordelijkheid. Ben je klaar voor de start van een uitdagende carrière met doorgroeimogelijkheden? Laat jouw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Het deelnemen aan project gerelateerde besprekingen
Het uitvoeren van veldinventarisatie
Het uitwerken van ontwerpen
Controleren en maken van tekeningen m.b.v. AutoCad
De digitale verwerking van verzamelde gegevens en het opstellen van contractdocumenten
Inventarisatiegegevens bespreken met stakeholders
Het tijdig signaleren van aandachtspunten
Adviseren van oplossingen aan klanten
Maken van beheerplannen en plannen voor nieuwe rioleringen

Aan de slag bij TB Infra?

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen de sector grond- weg- en waterbouw (GWW). Wij als technisch bureau bestaan uit een klein en zeer ervaren team van zeven personen, dat snel schakelt, flexibel is en we staan voor kwaliteit.

Op dagelijkse basis houden wij ons bezig met riolering- en infiltratieprojecten, grond- weg- en waterbouw, beheer van terreinen en diverse andere infrastructurele projecten op het gebied van sport, natuur en milieu. Wij bieden het complete pakket: van advies en technisch ontwerp tot werkvoorbereidingen zoals calculaties en kostenramingen.

In de GWW-sector zetten wij ons in voor provinciale en lokale overheden zoals gemeenten, waterschappen, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren. Wij voorzien hen van professioneel en kundig advies en zijn ondersteunend in het ontwerp en de realisatie van infrastructuur.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Kerkstraat 20,
5066 AS Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 513 04 91
E info@tbinfra.nl