fbpx

Vacature: HR Adviseur

Oisterwijk
32-40 uur
Hbo-opleiding HRM afgerond (of voldoende praktijkervaring opgedaan)

Wil jij als HR Adviseur aan de slag bij TOBROCO-GIANT? Dé wereldwijde speler op de markt van wiel- en knikladers, aanbouwdelen en trilstampers is op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij de gemotiveerde en proactieve HR Adviseur die wij zo hard kunnen gebruiken? En ben jij er klaar voor om als HR Adviseur actief mee te bouwen aan (de groei van) het bedrijf? Lees snel verder!

Als HR Adviseur zal jij deel uitmaken van ons gedreven team dat bestaat uit meerdere HR-professionals. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het personeels- en organisatiebeleid. Je geeft advies en ondersteunt de leidinggevenden in HR-gerelateerde zaken. Je bindt en boeit medewerkers, geeft vorm aan het opleidingsbeleid en coacht medewerkers en leidinggevenden. Jij bent dan ook écht een ster in coachen, sparren, begeleiden, opvolgen en sturen. Daarnaast heb je actuele kennis van het arbeidsrecht en sociaalzekerheidsrecht.

Word jij enthousiast van het lezen van bovenstaande functieomschrijving en pas jij in het omschreven plaatje? Dan leren we jou heel graag kennen! Laat onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:30Goedemorgen! Je bent aangekomen op kantoor, begroet je collega’s en drinkt even een kop koffie met ze. Je krijgt gelijk te horen wat er op de planning staat bij iedereen.
08:45Je bereidt alvast een vergadering met enkele leidinggevenden voor. Je gaat samen met je HR-collega een presentatie geven over het managen van medewerkers.
10:15De vergadering zit erop en was een succes. Even een kop koffie en snel verder aan een vacaturetekst die er vandaag ook uit moet.
11:00De tekst heb je afgerond en doorgestuurd naar je collega van de ict-afdeling. Je hebt wat vragen per mail binnen gehad over de vergadering van vanochtend, dus tijd om die even te beantwoorden.
12:00Honger! Je gaat gezellig met je team lunchen en alvast het aankomend weekend bespreken.
12:30Dat was heerlijk, maar we gaan weer aan de slag. Er komen wat sollicitanten deze kant op, dus je print hun cv’s uit, voegt je bij een collega en wacht de eerste sollicitant op.
16:00Je hebt maar liefst drie goede sollicitanten op gesprek gehad. Dit wordt lastig kiezen! Maar samen met je collega kom je er wel aan uit. De twee uitspringers stuur je een mail voor een vervolggesprek.  
17:00De dag zit er weer op! Je wenst je team een fijne avond en gaat weer naar huis.
  

Aan de slag bij
TOBROCO-GIANT?

Al sinds 1996 bouwen wij geweldige GIANT-machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet! Ons ruime assortiment aan werktuigen zorgt ervoor dat alle werkzaamheden met slechts één machine kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor zijn onze machines het hele jaar door te gebruiken voor verschillende klussen. Onder andere dit gegeven zorgt ervoor dat wij nu een mondiale speler zijn op het gebied van compacte machines, met een van de breedste portfolio’s in de industrie.

 Ons team van ruim 450 medewerkers, dat zich bevindt in Nederland, Hongarije en Amerika, richt zich dagelijks vol passie op 100% klanttevredenheid. Ons gezellige, maar professionele en gedreven team in Oisterwijk voegt jou graag toe aan de ‘familie’.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Sprendlingenstraat 57
5061 KM Oisterwijk
Nederland

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T  013 521 1212
E info@tobroco.nl