fbpx

Vacature: Hovenier

Haaren
Fulltime
Een échte aanpakker

Ben jij de hovenier uit de omgeving van Haaren (straal 25 km) die wij zoeken? Bij A. van den Brand Cultuurtechniek ga jij samen met jou collega’s aan de slag met de mooiste particuliere projecten. Je gaat aan de slag binnen een klein maar hecht team van 4 personen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten.

A.van den Brand Cultuurtechniek is gespecialiseerd in de aanleg van (luxe) tuinen. Jij legt complete tuinen aan naar de wensen van de klant. Dit kan zijn met een vijver, rijbak voor paarden en met compleet straatwerk. Iedere dag is anders en elke tuin die jij aanlegt is uniek!

Je kunt bijzondere dingen maken als je de juiste mensen en machines hebt. Wij beschikken over machines voor speciale werkzaamheden. Als het voor een ander onmogelijk lijkt begint bij ons de uitdaging! Jouw werkgebied bevindt zich binnen een straal van 15 kilometer van Haaren.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling Hoveniers hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

06:45We starten de dag met een kop koffie op de zaak. Tijd om aan de gang te gaan en de spullen te laden voor de klus van vandaag. We bespreken wat de werkzaamheden zijn. Dit kan zijn, maken van een natuurlijke oever, leggen van een beregening en het straten van keien in waaierverband. 
07:15We vertrekken met een goed gevulde bus naar de kant waar je aan de slag gaat op een luxe landgoed. 
07:30De architect heeft een ontwerp gemaakt van de tuin. We doorlopen de opdrachten, pakken onze spullen, maken een plan van aanpak voor de dag en gaan aan de slag!
09:45Samen met je collega ga je aan de slag om laanbomen te zetten. Dit komt niet bij elk project voor dus dit is ontzettend leuk om weer eens te doen!
12:30Het is lunchtijd. Je update de klant over het project en bespreekt de voortgang van de klus. Hij vraagt hoe hij makkelijk water kan geven aan de bomen. Je stelt voor om overal gietranden rond te zetten. Je vindt het ontzettend belangrijk probleemoplossend te denken zodat de tuin uiteindelijk perfect is voor de klant. 
13:00Je belt even naar de zaak voor een update over een eventuele wijziging in planten en werkt hierna samen met je collega verder aan de bomen. 
14:30Tijd voor een kop koffie! Jullie kletsen bij over afgelopen weekend. 
14:45De laanbomen zijn geplaatst. Het ziet er prachtig uit. Jullie starten alvast met het klaarmaken van de grond rondom de bomen zodat dit morgen ingezaaid kan worden. 
16:30De dag zit erop. Je hebt lekker gewerkt, ruimt je spullen op en vertrekt richting de zaak. 

In de regio werken aan de mooiste particuliere tuinen!

A.van den Brand is een hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Bij ons werken uitsluitend mensen die ook écht met het vak bezig willen zijn. Voor ons is ieder project uniek en alle projecten die wij realiseren is maatwerk. 

In Haaren hebben wij een bedrijfshal en verschillende schuren waarin wij kunnen werken en waar ons machinepark zich bevindt. Hier staat bijvoorbeeld onze BCS-kniktractor en de Engcon-graafbak.

Nieuwsgierig naar wat we jou kunnen bieden? Laat dan snel je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Postbus 98
5070 AB Udenhout

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 06 23 29 46 27
E info@avdbrandcultuurtechniek.nl