fbpx

Vacature: Leerling Hovenier

Haaren
Fulltime
Geen ervaring nodig

Ben jij de leerling hovenier uit de omgeving van Haaren (straal 25 km) die wij zoeken? Wil je een opleiding tot hovenier volgen of volg je die al? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Als leerling hovenier ga je mee met medewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak. Jij werkt samen met je collega’s aan de meeste exclusieve en mooie particuliere tuinen. Iedere dag is anders en elke tuin die jij aanlegt is uniek!

A.van den Brand Cultuurtechniek is gespecialiseerd in de aanleg van (luxe) tuinen Jij legt complete tuinen aan naar de wensen van de klant. Dit kan zijn met een vijver, rijbak voor paarden en met compleet straatwerk. Iedere dag is anders en elke tuin die jij aanlegt is uniek!

Heb jij al meer ervaring en lijkt de functie van hovenier je wel fantastisch? Mooi! Ook ervaren hoveniers zijn welkom! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

06:45We starten de dag met een kop koffie op de zaak. Tijd om aan de gang te gaan en de spullen te laden voor de klus van vandaag. We bespreken wat de werkzaamheden zijn. Dit kan zijn, maken van een natuurlijke oever, leggen van een beregening en het straten van keien in waaierverband. 
07:15We vertrekken met een goed gevulde bus naar de kant waar je aan de slag gaat op een luxe landgoed. 
07:30De architect heeft een ontwerp gemaakt van de tuin. We doorlopen de opdrachten, pakken onze spullen, maken een plan van aanpak voor de dag en gaan aan de slag!
09:45Samen met je collega ga je aan de slag om laanbomen te zetten. Dit komt niet bij elk project voor dus dit is ontzettend leuk om weer eens te doen!
12:30Het is lunchtijd. Je update de klant over het project en bespreekt de voortgang van de klus. Hij vraagt hoe hij makkelijk water kan geven aan de bomen. Je stelt voor om overal gietranden rond te zetten. Je vindt het ontzettend belangrijk probleemoplossend te denken zodat de tuin uiteindelijk perfect is voor de klant. 
13:00Je belt even naar de zaak voor een update over een eventuele wijziging in planten en werkt hierna samen met je collega verder aan de bomen. 
14:30Tijd voor een kop koffie! Jullie kletsen bij over afgelopen weekend. 
14:45De laanbomen zijn geplaatst. Het ziet er prachtig uit. Jullie starten alvast met het klaarmaken van de grond rondom de bomen zodat dit morgen ingezaaid kan worden. 
16:30De dag zit erop. Je hebt lekker gewerkt, ruimt je spullen op en vertrekt richting de zaak. 

In de regio werken aan de mooiste particuliere tuinen!

A.van den Brand is een hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Bij ons werken uitsluitend mensen die ook écht met het vak bezig willen zijn. Voor ons is ieder project uniek en alle projecten die wij realiseren is maatwerk. 

In Haaren hebben wij een bedrijfshal en verschillende schuren waarin wij kunnen werken en waar ons machinepark zich bevindt. Hier staat bijvoorbeeld onze BCS-kniktractor en de Engcon-graafbak.

Nieuwsgierig naar wat we jou kunnen bieden? Laat dan snel je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Postbus 98
5070 AB Udenhout

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 06 23 29 46 27
E info@avdbrandcultuurtechniek.nl