fbpx

Vacature: Allround Monteur

Oirschot
Fulltime
Relevante werkervaring

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven allround monteur! Als monteur ben jij buiten hét visitekaartje van Alument. Je krijgt dan ook veel vrijheid om jouw ervaring en kennis in te zetten om onze opdrachtgevers te voorzien van goede service en kwaliteit. Dit ga je doen in een hecht team van collega’s. Alument is een platte organisatie met een open bedrijfscultuur en er heerst een goede sfeer. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en vindt het geen enkel probleem om direct contact te hebben met particuliere opdrachtgevers of aannemers.

Jij gaat jouw technisch inzicht gebruiken om o.a. kozijnen (aluminium en kunststof), schuifpuien en zonweringen te monteren. Jij gaat veelal aan de slag bij vrijstaande woningen en draait je handen niet om voor een ingewikkelde constructie.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je toch fantastisch? Mooi! Ook voor leergierige en gedreven leerlingen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

07:00Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie op de zaak en bespreek je de F1 race van afgelopen weekend. 
07:15Nog snel de laatste spullen laden en dan is het tijd om in de bus te stappen en naar locatie te rijden.
07:30Vandaag gaan jullie aluminium kozijnen en een schuifpui monteren bij een luxe villa in Oirschot. 
09:30Jullie hebben flink doorgewerkt. Nu eerst tijd voor een bak koffie. De klant heeft voor worstenbroodjes gezorgd.
11:00Het schiet al aardig op. Jullie liggen lekker op schema! 
12:30Lunchtijd! Samen eet je een boterham en bespreek je de leuke dingen van afgelopen weekend. 
13:00Jij gaat na de lunchpauze aan de slag met het monteren van de schuifpui.  
14:30Nog even een kop koffie en daarna weer door!
15:30De kozijnen zitten er allemaal in. Nu is het tijd voor de afmontage. Jij monteert alle benodigde elementen op de schuifpui en controleert of alles werkt.
16:00Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Jullie rijden naar de zaak om alle spullen te lossen en dan naar huis. 

Aan de slag als Allround Monteur bij Alument?

Alument is hét adres voor aluminium & kunststof kozijnen, glazen schuif- en vouwwanden, schuifpuien, buiten- en binnen zonweringen, rolluiken, screens, horren en beglazing.  

Na de oprichting in 2012 zijn wij gegroeid tot een prachtig innovatief bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen. Inmiddels werken we vanuit Oirschot dagelijks met 15 medewerkers aan de mooiste en uitdagende particuliere en zakelijke projecten. We hebben alles in eigen beheer en daardoor houden we de uitvoering van A tot Z in eigen hand. Het feit dat we ook de productie in eigen beheer hebben, maakt het mogelijk dat de meest ingewikkelde constructies toch gerealiseerd kunnen worden.

In januari 2022 bestaan we 10 jaar! En dat willen we graag met jou vieren! Daarnaast gaan wij ons kantoor uitbreiden en onze showroom volledig vernieuwen. Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct! 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Industrieweg 28B
5688 DP Oirschot

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0499 – 745 084
E info@alument.nl