fbpx

Vacature: (Junior) Calculator

Oirschot
In overleg
MBO werk- en denkniveau

Als Calculator bij Alument ben jij zowel op technisch als op financieel gebied verantwoordelijk voor de inhoud van de calculaties. Dit ga je doen voor onze zakelijke relaties, deze bestaan met name uit bouwbedrijven en architecten. Je voert calculaties vanaf bouwtekeningen uit en werkt deze uit tot offertes. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt en je onderhoudt het contact met onze relaties. Ook overleg je met de afdeling werkvoorbereiding over de planning en de uitvoering van de bestaande projecten. 

Werken met cijfers is écht voor jou weggelegd en jij adviseert de klant graag op mogelijkheden of alternatieven. Jij calculeert zelf de prijzen of vraagt deze op bij leveranciers. Je bent niet bang de telefoon op te pakken en streeft altijd naar het beste eindresultaat.

Ben jij een beginnend calculator en zie jij deze functie bij Alument ook zitten? Mooi! Ook voor jou hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

07:45Je begint de dag goed met een kop koffie. Samen met je collega’s klets je gezellig even bij.
08:00Na de koffie open je de mailbox en checkt of er urgente mails zijn binnengekomen. Je start met een aanvraag vanuit een aannemer uit de regio welke je gisteren hebt binnengekregen.
09:30De tekening voor deze aanvraag is duidelijk en het is een erg mooi en uitdagend project. Je neemt uitgebreid de tijd om de ingewikkelde constructie te bestuderen zodat je zeker niets over het hoofd ziet.
10:00Het begin van deze calculatie is gemaakt. Je hebt nog een aanvraag bij een leverancier openstaan waar je even snel achteraan belt voor een extra toelichting.
12:30Lunchtijd! Samen eet je een boterham en bespreek je de leuke dingen van afgelopen weekend.
13:00Je krijgt een aantal aanpassingen op een tekening doorgestuurd van een eerdere calculatie. Je past hier de offerte op aan en stuurt deze retour naar de klant.
14:20De calculatie van deze ochtend schiet al aardig op, maar je wil even sparren met de aannemer over een aantal technische mogelijkheden en besluit hiervoor direct te bellen.
14:50Dat was een goed gesprek! Je hebt de aannemer beloofd hem uiterlijk deze week van een calculatie te voorzien en gaat verder met deze opdracht.
15:00Gezellig met je collega’s nog wat drinken en daarna weer snel door met de calculatie.  
17:00De dag zit er alweer op! Je pakt je spullen en wenst iedereen een fijne avond.

Aan de slag als Calculator bij Alument?

Alument is hét adres voor aluminium & kunststof kozijnen, glazen schuif- en vouwwanden, schuifpuien, buiten- en binnen zonweringen, rolluiken, screens, horren en beglazing. 

Na de oprichting in 2012 zijn wij gegroeid tot een prachtig innovatief bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen. Inmiddels werken we vanuit Oirschot dagelijks met 15 medewerkers aan de mooiste en uitdagende particuliere en zakelijke projecten. We hebben alles in eigen beheer en daardoor houden we de uitvoering van A tot Z in eigen hand. Het feit dat we ook de productie in eigen beheer hebben, maakt het mogelijk dat de meest ingewikkelde constructies toch gerealiseerd kunnen worden.

In januari 2022 bestaan we 10 jaar! En dat willen we graag met jou vieren! Daarnaast gaan wij ons kantoor uitbreiden en onze showroom volledig vernieuwen. Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct! 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Industrieweg 28B
5688 DP Oirschot

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0499 – 745 084
E info@alument.nl