fbpx

Vacature: (junior) werkvoorbereider

Oirschot
Fulltime
Afgeronde opleiding richting bouwkunde

Als (junior) werkvoorbereider bij Alument ben jij samen met een aantal collega’s op de afdeling verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de aluminium producten die door ons geproduceerd en gemonteerd worden. Je draagt de volledige zorg voor het tekenwerk en de kloppende zaagstaten. Dit tekenwerk verzorg je aan de hand van specifieke software voor kozijnen. Je controleert en past waar nodig is de werktekeningen van opdrachtgevers of toeleveranciers aan. Je bepaalt de materiaalbehoefte en koopt deze zelfstandig in. Daarnaast communiceer jij met onze opdrachtgevers, deze bestaan met name uit aannemers en architecten. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij je collega’s terecht! 

Heb je de opleiding bouwkunde of een andere vergelijkbare studie succesvol afgerond of heb jij aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie dan zijn we op zoek naar jou!

Kom je net van school en heb je de opleiding bouwkunde afgerond en zie je deze functie ook zitten? Mooi! Ook voor jou hebben wij een plek en bieden we de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit zien!

07:45 Je begint de dag goed met een kop koffie. Samen met je collega’s klets je gezellig even bij.
08:00 Na de koffie open je de mailbox en checkt of er urgente mails zijn binnengekomen. Je start met de werkvoorbereiding van een opdracht die vanuit een aannemer uit de regio is binnengekomen. 
09:30 Je opent de tekeningen die zijn toegestuurd door de aannemer. Je neemt uitgebreid de tijd om de ingewikkelde constructie te bestuderen zodat je zeker niets over het hoofd ziet.
10:00 Je gaat aan de slag met de technische tekeningen. Zodra deze zijn opgemaakt stuur je deze ter controle naar de opdrachtgever. 
12:30 Lunchtijd! Samen eet je een boterham en bespreek je de leuke dingen van afgelopen weekend.
13:00 Je krijgt een aantal aanpassingen op een tekening doorgestuurd van een eerdere opdracht. Je past hier de tekening op aan en stuurt deze door naar je collega van de productieafdeling. 
13:45 Om de technische tekeningen definitief te kunnen maken ga je naar het desbetreffende project toe om alles in te meten. Dit keer betreft het een luxe nieuwbouwwoning in Eindhoven. 
14:50 Zo, dat ging vlot! Eenmaal terug op de zaak maak je de tekeningen definitief en bestel je alvast de profielen bij de leverancier. 
15:00 Nog even een kop koffie en daarna nog een aantal bestellingen plaatsen bij leveranciers. 
17:00 De dag zit er alweer op! Je pakt je spullen en wenst iedereen een fijne avond.

Aan de slag als Werkvoorbereider bij Alument?

Alument is hét adres voor aluminium & kunststof kozijnen, glazen schuif- en vouwwanden, schuifpuien, buiten- en binnen zonweringen, rolluiken, screens, horren en beglazing. 

Na de oprichting in 2012 zijn wij gegroeid tot een prachtig innovatief bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen. Inmiddels werken we vanuit Oirschot dagelijks met 15 medewerkers aan de mooiste en uitdagende particuliere en zakelijke projecten. We hebben alles in eigen beheer en daardoor houden we de uitvoering van A tot Z in eigen hand. Het feit dat we ook de productie in eigen beheer hebben, maakt het mogelijk dat de meest ingewikkelde constructies toch gerealiseerd kunnen worden.

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct! 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Industrieweg 28B
5688 DP Oirschot

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0499 – 745 084
E info@alument.nl