fbpx
Logo Avec en High5

Vacature: Administratief Medewerk(st)er

Tilburg
40 uur
MBO werk- en denkniveau

Wil jij je als Administratief Medewerk(st)er bezighouden met meer dan alleen facturen sturen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je! High5 is een creatief, internationaal en snelgroeiend bedrijf en om die laatste reden zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die bij willen dragen aan dit succes. We ontwerpen en produceren creatief speelgoed voor winkelketens en groothandels. We streven naar een uitstekende kwaliteit van onze producten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze producten in alle fabrieken waar we mee samenwerken onder eerlijke en goede omstandigheden worden gemaakt!

Jij zult je bezig gaan houden met het coördineren van testen van artikelen, het maken van facturen, het invoeren van orders, het ondersteunen van de afdelingen inkoop en verkoop en meer! Jij ruilt jouw Excel-documenten vaak genoeg in voor lekkere drankjes en gezellige activiteiten die worden georganiseerd door onze personeelsvereniging! Jij gaat je dus zeker niet vervelen.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

08:00De nieuwe werkdag is begonnen! Met je collega’s heb je het nog even over de activiteiten van het afgelopen weekend en hierna ga je druk aan de slag met de eerste werkzaamheden.
08:15Je begint met het invoeren van de orders; deze omzet kan alvast maar in het systeem staan voor de analyse aan het einde van de maand.
10:15De tijd vliegt! Je hebt alle orders afgehandeld, dus een kop koffie gaat er wel in. Stiekem kijk je even mee over de schouder van een collega. Ze is bezig met de ontwerpen van nieuw speelgoed dat we op de markt gaan brengen.
10:30Tijd om wat nieuwe artikelen in te voeren. Altijd leuk om te zien wat het ontwerpteam allemaal weer heeft bedacht.
12:30Lunchpauze! Met je boterham in de hand lopen jullie gezellig een rondje door het bruisende Tilburg.
13:00Deze middag heb je tijd om de afdeling verkoop te ondersteunen. Ze hebben het druk vandaag, dus ze zijn je erg dankbaar.
15:00Je krijgt er dorst van. Even kijken of er iets lekkers in de koelkast te vinden is.
15:15Je krijgt een mailtje van een testbureau; ze willen graag wat informatie over een nieuw product. Jij helpt ze met het coördineren van de testen en neemt contact op met de leveranciers.
16:15Je bekijkt nog even wat je plannen voor morgen zijn. Je wil je gaan bezighouden met het vastleggen van alle (technische) documentatie conform de Europese richtlijnen.
16:30Genoeg gedaan voor vandaag! Morgen is er weer een dag. Je sluit je computer af, zwaait je collega’s gedag en gaat naar huis.

Aan de slag als Administratief Medewerk(st)er bij High5?

High5 bruist! Wij zijn een creatief, snelgroeiend en gezond bedrijf. Onze inkoopafdeling bestaat uit 7 inkopers en 3 medewerkers binnendienst onder leiding van een hoofd inkoop. Ons team is jong, enthousiast en gedreven! Met de ondersteuning van onze grafische- en productontwikkeling afdeling ontzorgen wij onze klanten in het gehele traject. Van ontwikkeling tot productie, certificatie en levering.

Ons kantoor in het Veemarktkwartier, een creatief cluster in het centrum van Tilburg, delen wij samen met ons zusterbedrijf Avec. In 2020 hebben wij de deuren geopend van onze nieuwe showroom in het monumentale Patronaat.

Kantoor High Five

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Veemarktstraat 20
5038 CV Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 16:30 uur

Contact

T +31 (0) 13 20 70 850
E info@high5products.com