fbpx
Logo Avec en High5

Vacature: Medewerker Productontwikkeling

Tilburg
40 uur
Affiniteit met creatief speelgoed

Wil jij je als Medewerker Productontwikkeling bezighouden met creatief speelgoed en kinderknutsel? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je! High5 is een creatief, internationaal en snelgroeiend bedrijf en om die laatste reden zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die bij willen dragen aan dit succes. We ontwerpen zelf en produceren bij leveranciers in het Verre Oosten creatief speelgoed voor winkelketens en groothandels. We streven naar een uitstekende kwaliteit van onze producten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze producten in alle fabrieken waar we mee samenwerken onder eerlijke en goede omstandigheden worden gemaakt!

Jij zult je gaan bezighouden met de honderden nieuwe producten welke wij per maand ontwikkelen! De leveranciers in China hebben hiervan duidelijke specificaties nodig. Jij hebt verstand van materialen en jij weet welke materialen in een product zitten. Hiernaast weet jij van aanpakken én werk je snel en nauwkeurig. Samen met jouw collega’s blijf jij op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van kinderknutsel-artikelen en creatief speelgoed. Jij vindt het leuk om administratief werk te doen op een creatieve afdeling. Ben je zelf niet super creatief? Dan komen we toch graag met je in contact!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar je wordt ondersteund in de groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

08:00 De nieuwe werkdag is begonnen! Met je collega’s heb je het nog even over de activiteiten van het afgelopen weekend en hierna ga je druk aan de slag met de eerste werkzaamheden.
08:15 Er is een nieuwe zomerspeelgoedlijn ontwikkeld voor een supermarkt en jij begint met de specificaties. Het is belangrijk dat alle materialen en vereisten benoemd worden, dus je gaat met veel nauwkeurigheid aan de slag.
08:45 Er komt per mail een spoedopdracht binnen. Jouw collega vraagt of je snel een productiemonster kunt checken. 
10:15 De tijd vliegt! Je hebt het eerste deel van de specificaties afgerond en het monster gecheckt, dus nu eerst een kop koffie. 
10:30 Tijd om verder te gaan! Altijd leuk om goed na te denken over de artikelen en ze straks ook in de winkel te zien liggen. Je gaat als een speer en rekent voor jouw collega ook even uit hoeveel stuks er van ieder artikel in de display passen.
12:30 Lunchpauze! Met je boterham in de hand lopen jullie gezellig een rondje door het bruisende Tilburg.
13:00 Deze middag heb je tijd om te kijken of de showroom nog up-to date is. Je start met het schrijven van werkinstructies voor een verfset. Je gaat aan de slag en maakt van elke stap duidelijke foto’s.
15:00 De setjes kunnen mooi even drogen terwijl jij nog een kop koffie drinkt met collega’s.
15:15 Snel verder met de omschrijving voor de werkinstructie. Je merkt dat er een kleine aanpassing aan het artikel nodig is en noteert dit voor je collega.
16:30 Genoeg gedaan voor vandaag! Morgen is er weer een dag. Je sluit je computer af, zwaait je collega’s gedag en gaat naar huis.

Aan de slag als Medewerker Productontwikkeling bij High5?

High5 bruist! Wij zijn een creatief, snelgroeiend en gezond bedrijf. Onze inkoopafdeling bestaat uit 7 inkopers en 3 medewerkers binnendienst onder leiding van een hoofd inkoop. Ons team is jong, enthousiast en gedreven! Met de ondersteuning van onze grafische- en productontwikkeling afdeling ontzorgen wij onze klanten in het gehele traject. Van ontwikkeling tot productie, certificatie en levering.

Ons kantoor in het Veemarktkwartier, een creatief cluster in het centrum van Tilburg, delen wij samen met ons zusterbedrijf Avec. In 2020 hebben wij de deuren geopend van onze nieuwe showroom in het monumentale Patronaat.

Kantoor High Five

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Veemarktstraat 20
5038 CV Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 16:30 uur

Contact

T +31 (0) 13 20 70 850
E info@high5products.com