fbpx
Logo Avec

Vacature: Inkoper

Tilburg
40 uur
Minimaal hbo-opleiding afgerond

Wil jij werken bij een creatief, internationaal en snelgroeiend bedrijf? Kun jij goed organiseren, ben jij sterk in onderhandelen én heb jij een hbo-opleiding afgerond? Dan is Avec op zoek naar jou! Je wordt verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject van een aantal grote klanten, waarmee je nauw contact onderhoudt. Wij werken op onze inkoopafdeling met 16 inkopers en 3 medewerkers binnendienst onder leiding van een hoofd inkoop.

Klanten hebben één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie: de inkoper die alles voor ze regelt. Van ontwerp, productie in China, certificaten, social compliance, logistiek, tot aan content voor de website of folder. Klanten kunnen aan jou alles overlaten!

Schiet jij niet snel in de stress en ben jij een doener die bergen werk kan verzetten? Ben jij commercieel, een teamplayer en als geen ander instaat om dingen voor elkaar te krijgen? Reageer dan direct!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit zien!

08:00 De nieuwe werkdag is begonnen! Met je collega’s heb je het nog even over de activiteiten van het afgelopen weekend en hierna ga je aan de slag met je to-do-lijst. 
08:15 Je krijgt een dringende mail van jouw klant. Op basis van hun forecast dreigen ze out of stock te gaan. Ze willen weten of de volgende order eerder geleverd kan worden. Je gaat dit uitzoeken en koppelt dit terug aan de klant.
08:45 Je krijgt een dringende mail van jouw klant. Op basis van hun forecast dreigen ze out of stock te gaan. Ze willen weten of de volgende order eerder geleverd kan worden. Je gaat dit uitzoeken en koppelt dit terug aan de klant.
10:15 De tijd vliegt! Nu eerst een potje pingpong met je collega.
10:30 Je vraagt de testkosten op bij een testbureau en zet de verkoopofferte alvast klaar. Hierna werk jij je mailbox bij. 
12:30 Lunchpauze! Met je boterham in de hand lopen jullie gezellig een rondje door het bruisende Tilburg.
13:00 Na de pauze heb je een kort overleg met je collega van de afdeling productontwikkeling. Een klant heeft vragen over de details van een product dat nog in ontwikkeling is. 
15:00 Er staat een superleuke beurs in China op de planning en jij mag deze met 2 collega’s bezoeken. Dit wordt je allereerste trip naar China, spannend! Vandaag begin je met de voorbereiding.
15:15 Opnieuw krijg je een vraag binnen van een klant. Deze laat je over aan een collega van design. Je stuurt hem een mail met daarin de opdracht. Je start nu met het doorlopen van je orderoverzicht, zodat je zeker weet dat alles volgens planning verloopt. 
16:30 Genoeg gedaan vandaag! Tijd voor nog een lekker potje padel met collega’s!

Aan de slag als Inkoper bij Avec?

Bij Avec (www.avec.nl) ontwerpen en produceren wij private label collecties voor bekende winkelketens. We zijn opgericht in 1995 en inmiddels met 80 collega’s.

Wij zijn specialist in een paar complexe niches: stationary, back to school, DIY, (creatief) speelgoed, gift en party. Met onze sterke productontwikkelingsafdeling volgen we ontwikkelingen wereldwijd en weten we steeds in te spelen op de juiste trends. We zijn zeer innovatief; we ontwikkelen honderden nieuwe producten per maand. Wij ontzorgen klanten in het hele proces, van conceptidee tot levering. Met onze eigen vestiging en vaste partners in China kunnen we qua prijs uiterst competitief zijn. Daarom groeien we al zoveel jaar zo hard.

We zijn ambitieus en resultaatgericht, maar altijd met een warm hart voor elkaar, en natuurlijk voor dier en milieu. We ondersteunen diverse maatschappelijke doelen, maar we lopen daar niet mee te koop. We hebben een actieve personeelsvereniging, die hele gezellige borrels en uitjes organiseert.

Kantoor High Five

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Veemarktstraat 20
5038 CV Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 16:30 uur

Contact

T +31 – (0) 13 20 70 800
E info@avec.nl