fbpx

Metselaar Onderhoud

Etten-Leur
40 uur
Ervaring in de bouw

Ben jij de metselaar uit de omgeving van Etten-Leur die wij zoeken? Kun je goed in teamverband werken, ben je vakbekwaam en klantvriendelijk? Wil jij aan de slag bij een modern bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in (luxe) woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud? Dan is deze vacature van metselaar bij Bouwbedrijf Gelens uit Etten-Leur iets voor jou! 

Wij zijn op zoek naar een ervaren metselaar die gespecialiseerd is in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Met een bus van ons ga jij van klus naar klus. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het repareren/herstellen van bestaand metselwerk, het uitvoeren van spouwinspecties en het opsporen van lekkages. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en met bewoners om kunt gaan. Jouw werkzaamheden kunnen namelijk plaatsvinden in een bewoonde situatie.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling metselaars hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:15 Op de zaak start je de dag met een kop koffie en bekijk je ondertussen op je tablet waar je naartoe moet. 
07:30 Tijd om aan de slag te gaan! We zijn bezig met de renovatie van een mutatiewoning in Roosendaal. Jij gaat aan de slag met de herstelwerkzaamheden van het bestaand metselwerk.
09:00 Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie en gevulde koek.
09:40 Tijdens je werkzaamheden maak je wat tijd vrij om een leerling metselaar wat op weg te helpen.
11:00 Tijd voor een kop koffie!
11:30 Je gaat als de brandweer! Ondertussen komen de bewoners even langs. Je maakt een praatje met ze en je gaat daarna snel weer verder. 
12:30 Lunchtijd! Even een rustmoment om samen met je collega de aankomende weekendplannen door te nemen en van je lunch te genieten.
13:00 De boterhammen zijn op, snel weer aan de slag! De herstelwerkzaamheden zijn afgerond en je gaat samen met je collega naar de volgende klus. Dit keer betreft het een spouwinspectie van diverse gevels van een bestaande woning in Etten-Leur. 
15:00 Het gaat vlot maar nu eerst een warme cup-a-soup!
16:30 Het werk zit erop voor vandaag. Samen met je collega zorg je ervoor dat jullie alles netjes achterlaten voordat je naar huis gaat.

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl