fbpx

Vacature: Planner/Servicedeskmedewerker

Etten-Leur
32-40 uur
Relevante werkervaring

Als Planner/Servicedeskmedewerker heb jij je zaakjes altijd goed op orde.
Je vindt het een “sport” om iedere dag zoveel mogelijk afspraken te maken. Door jouw ervaring in de bouw weet jij precies hoe je dit moet doen. Je houdt overzicht en vindt het leuk om met meerdere klussen tegelijkertijd bezig te zijn. Jij bent iemand die ervan houdt om veel contacten te hebben, zoals opdrachtgevers, bewoners, leveranciers, onderaannemers en natuurlijk je eigen vakmensen. Jij bent de spil in het hele traject.

Als Planner/Servicedeskmedewerker bij Bouwbedrijf Gelens kunnen de dagen hectisch zijn. Laat dit nou precies zijn wat jij zoekt! Met jouw organisatorische skills weet jij altijd het overzicht te houden en zo effectief mogelijk de vakmensen in te plannen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, bent accuraat en hebt een enthousiaste, positieve en directe instelling. Uiteraard zijn je communicatieve vaardigheden uitstekend waardoor je goed weet te schakelen met opdrachtgevers, bewoners, leveranciers, onderaannemers en natuurlijk je eigen collega’s.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Verwerken en inplannen van opdrachten die via de mail of in een digitaal systeem aangeleverd worden
 →Opdrachten nakijken en zo nodig herplannen, uitbesteden of akkoord geven voor de facturatie
 →Aannemen van telefonisch te melden reparatieverzoeken om deze vervolgens in te plannen
 →Aannemen inkomende telefoongesprekken en intern doorverbinden
 →Doorvragen naar wat de technische problemen zijn
 →Dagelijks inplannen van reparatieverzoeken en hierover bewoner en opdrachtgever goed informeren;
 →Bewaken van planning en aansturen van vakmensen.

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Bouwbedrijf Gelens

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl