fbpx

Vacature: Projectleider

Etten-Leur
40 uur
Bouwkunde

Als Projectleider bij Bouwbedrijf Gelens ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van één of meerdere werken binnen de (luxe) woningbouw en utiliteitsbouw. De projecten variëren van nieuwbouw (particulier en bedrijfsmatig) tot verbouwingen en uitbreidingen bij scholen, bedrijfspanden en particulieren. Jouw projecten leid je in goede banen, door op enthousiaste wijze leiding te geven aan het team. Je bewaakt de voortgang op gebied van planning, budget, kwaliteit en veiligheid. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Een commerciële, resultaat- en klantgerichte instelling is een must! Het is een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatieven en verantwoording.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Bewaken van de kwaliteit, planning en stuurt daarnaast de uitvoering aan
 →Je bent hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de betrokken partijen
 →Nauw samenwerken met de werkvoorbereider- en afdeling calculatie
 →Jij bewaakt de voortgang van jouw projecten in planning, financiën (meer- of minderwerk), kwaliteit, kansen en risico’s
 →Je bezoekt de bouwlocaties en woont bouwvergaderingen bij
 →Jij draagt zorg voor een efficiënte personeelsbezetting
 →Jij bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dit door eventueel inspecties uit te voeren

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl