fbpx

Vacature: ZZP Tegelzetter Onderhoud

Etten-Leur
In overleg
ZZP

Ben jij de zelfstandige tegelzetter uit de omgeving van Etten-Leur die wij zoeken voor in de onderhoud en renovatie? Kun je goed in teamverband werken, ben je vakbekwaam en klantvriendelijk?  Dan is deze vacature van tegelzetter bij Bouwbedrijf Gelens uit Etten-Leur iets voor jou!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van tegelwerkzaamheden, voornamelijk het tegelen van badkamers, keukens en toiletten. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en met bewoners om kunt gaan. Jouw werkzaamheden kunnen namelijk plaatsvinden in een bewoonde situatie.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, of wil je liever in loondienst maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor jou hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:15Je start de dag met een kop koffie. 
07:30Tijd om aan de slag te gaan! We zijn bezig met de renovatie van een mutatiewoning in Etten-Leur. Jij gaat aan de slag met het tegelwerk van het toilet. 
09:00Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie en een gevulde koek.
09:40De werkzaamheden in het toilet zitten erop. Je gaat nu aan de slag met het tegelwerk in de keuken. 
11:00Tijd voor een kop koffie!
11:30Je gaat als de brandweer! Ondertussen komen de bewoners even langs. Je maakt een praatje met ze en je gaat daarna snel weer verder. 
12:30Lunchtijd! Even een rustmoment om samen met je collega de aankomende weekendplannen door te nemen en van je lunch te genieten.
13:00De boterhammen zijn op, snel weer aan de slag! De werkzaamheden in de mutatiewoning zijn bijna afgerond en je gaat daarna naar je volgende klus. Voor een woning van een woningbouwvereniging ga je aan de slag met het tegelwerk van de badkamer.  
15:00Het gaat vlot maar nu eerst een warme cup-a-soup!
16:30Het werk zit erop voor vandaag. Je zorgt ervoor dat je alles netjes achterlaat voordat je naar huis gaat.

*Bovengenoemde tijden zijn fictief. Uren en werktijden worden in overleg bepaald.

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Wij zijn een regionaal non-nonsens bedrijf uit Etten-Leur en werken in een open en plezierige werksfeer. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. 

Als regionaal bekend bedrijf hebben wij gedurende de ruim 60 jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van ongeveer 50 medewerkers realiseren wij de mooiste bouwprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl