fbpx

Timmerman Onderhoud bij Bouwbedrijf Gelens

Etten-Leur
40 uur
Ervaring in de bouw

Ben jij een ervaren onderhoudstimmerman uit de omgeving van Etten-Leur?  Wil jij zekerheid voor onbepaalde tijd, oftewel aan het werk met een grote kans op een vast contract? Lees dan vooral even verder!

Wij zijn op zoek naar een timmerman die weet wat er moet gebeuren bij onderhoudswerk aan bestaande woningen. Met een bus van ons ga jij van klus naar klus. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het zelfstandig uitvoeren van diverse reparatiewerkzaamheden, timmerwerkzaamheden en mutatiewerkzaamheden opnemen en uitvoeren. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en met bewoners om kunt gaan. Jouw werkzaamheden vinden namelijk plaats in een bewoonde situatie.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:15Op de zaak start je de dag met een kop koffie en bekijk je ondertussen op je tablet waar je naartoe moet. 
07:30Tijd om aan de slag te gaan! Samen met je collega ga je naar een woning in Etten-Leur om de keuken en badkamer te vervangen. 
09:00Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie.
09:50Je wordt gebeld door je collega van kantoor of je einde middag, voordat je naar huis gaat, nog een deur kunt vervangen van een woning in Roosendaal. 
11:00Tijd voor een kop koffie!
11:30Je gaat als de brandweer! Ondertussen komen de bewoners even langs. Je maakt een praatje met ze en je gaat daarna snel weer verder.
12:30Lunchtijd! Je bent toevallig op kantoor om nog wat op te halen en kunt samen met collega’s de leuke dingen van afgelopen weekend bespreken en van je lunch te genieten.
13:00De boterhammen zijn op, snel de bus in om weer met de keuken aan de slag te gaan in Etten-Leur!
15:00Het is tijd voor een warme cup-a-soup!
16:30Het werk zit erop voor vandaag. Samen met je collega zorg je ervoor dat jullie alles netjes achterlaten voordat je naar huis gaat. Je checkt nog even je tablet om te kijken hoe de dag van morgen eruit ziet. Zo weet je wat je voor de volgende dag bij moet hebben! 

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Wij zijn een regionaal non-nonsens bedrijf uit Etten-Leur en werken in een open en plezierige werksfeer. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. 

Als regionaal bekend bedrijf hebben wij gedurende de ruim 60 jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van ongeveer 50 medewerkers realiseren wij de mooiste bouwprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Als je het formulier hieronder invult nemen wij contact met je op.

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl

Moergestel
Fulltime
Affiniteit met machines