fbpx

Vacature: Uitvoerder

Etten-Leur
40 uur
Relevante werkervaring

Als Uitvoerder zal jij je bezig gaan houden met de uitvoering van diverse projecten zoals de bouw van appartementen, bedrijfspanden/kantoren, scholen en uitbreidingen/verbouwingen in deze sector. Jij bent op de bouwplaats hét aanspreekpunt voor de bouwplaatsmedewerkers én de klant. Je bewaakt de voortgang (planning) en de kwaliteit van het werk, hierin word je ondersteund door de projectleider. Je bent een échte vakman die enthousiast is over zijn kennis en kunde en die altijd gaat voor de beste kwaliteit! Je denkt proactief mee over het project en je bent in staat je collega’s mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen. Je bent positief en energiek ingesteld en je woont bij voorkeur in de regio Etten-Leur.

Ben jij een (leerling) timmerman of voorman en wil jij ook graag aan de slag bij Bouwbedrijf Gelens? Mooi! Dan komen we ook graag met jou in contact. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 → Deelnemen aan project gerelateerde besprekingen
 → Aansturen van alle dagelijkse activiteiten op de bouwplaats
 → Bewaken van de kwaliteit, planning en veiligheid en het waarborgen en administreren hiervan
 → Je bent het aanspreekpunt op de bouwplaats en geeft hier op een klantvriendelijke en klantgerichte wijze invulling aan
 → Het terugkoppelen van faalkosten en het opstellen van verbeterpunten m.b.t. de uitvoering
 → Het tijdig afroepen van materialen, materieel, inzet mensen en onderaannemers
 → Projectadministratie van weekstaten, startwerkoverleg, meer-en minderwerk, uitvoerdersbonnen etc.

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl