fbpx

Vacature: Voorman / Uitvoerder

Etten-Leur
40 uur
Relevante werkervaring

Wil je als Voorman/Uitvoerder werken aan afwisselende en uitdagende projecten? Vind jij het leuk om vakwerk te leveren en projecten tot een succes te maken? Wil je graag collega’s motiveren met jouw kennis en ervaring en vind je vrijheid in je werk belangrijk? Dan is deze vacature van Bouwbedrijf Gelens uit Etten-Leur écht iets voor jou! 

Als Voorman/Uitvoerder ben jij op de bouwplaats hét aanspreekpunt voor de bouwplaatsmedewerkers én de klant. Je bewaakt de voortgang (planning) en de kwaliteit van het werk, hierin word je ondersteund door de projectleider. Je bent een échte vakman die enthousiast is over zijn kennis en kunde en die altijd gaat voor de beste kwaliteit! Je denkt proactief mee over het project en je bent in staat je collega’s mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen. Je bent positief en energiek ingesteld en je woont bij voorkeur in de regio Etten-Leur.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerlingen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:15Eenmaal aangekomen op het project neem je samen met je collega’s de planning van de dag door.
07:30Tijd om aan de slag te gaan! We zijn bezig met de realisatie van een vrijstaande woning met een rietgedekte kap. Vandaag starten we met het plaatsen van de wanden.
09:00Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie.
09:40Samen met je collega neem je de voortgang van het project door. Jullie lopen de planning nogmaals door en bespreken eventuele knelpunten.
11:00Tijd voor een kop koffie!
11:30Je houdt toezicht op de kwalitatieve uitvoering van het timmerwerk. Hiernaast neem je de tijd om de leerling timmerman wat uit te leggen en hiermee op weg te helpen.
12:30Lunchtijd! Even een rustmoment om samen met je collega de aankomende weekendplannen door te nemen en van je lunch te genieten.
13:20Een onderaannemer arriveert met een lading materiaal voor de werkzaamheden van morgen. Je loopt even zijn kant op om hem te ontvangen en je laat hem zien waar hij moet zijn. 
15:00Het gaat vlot maar nu eerst een warme cup-a-soup!
16:30Het werk zit erop voor vandaag. Je zorgt ervoor dat je alles netjes achterlaat voordat je naar huis gaat.

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl