fbpx

Vacature: Productiemedewerker (ploegen)

Etten-Leur
Ploegen
Geen minimale opleiding vereist

Wil jij als Productiemedewerker werken bij dé drukkerij van Nederland en werken met hypermoderne machines? Lees dan snel verder! Zodra je aan de slag gaat bij Control Media kom je te werken bij een echte high-tech drukkerij die topprestaties levert op het gebied van service en drukwerk. Na een interne opleiding in combinatie met je praktijkervaring is het doel dat je zelfstandig een lijn kan draaien in een 3 ploegensysteem. Je gaat flyers, folders, brochures en gelijmde boeken bewerken en inpakken.

Ben jij leergierig, gemotiveerd en heb jij technisch inzicht en/of affiniteit met techniek? Reageer dan direct en wij vertellen je meer! 

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je toch fantastisch? Mooi! Ook voor jou hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

05:45Je trekt je werkkleding aan en samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je wat je het afgelopen weekend gedaan hebt.
06:00De teamleider verdeelt het werk en we gaan aan de slag. Je start de dag met het snijden van A4 en A5 brochures die later geniet gaan worden.
10:15Pauze! Even een kopje koffie of iets fris drinken en natuurlijk een broodje eten in onze gezellige kantine waar je ook kunt darten, biljarten, flipperen of tafeltennissen.
10:45Terug aan het werk. Even opnieuw afstemmen met de teamleider en je collega’s hoe we ervoor staan en wie wat gaat doen.
11:30Even overleg met iemand van HR om te kijken hoever je staat in je opleidingstraject en of we nog wat moeten bijsturen. Het gaat prima zo.
12:00Tussen de bedrijven door nog even een kop koffie en hierna weer verder met het werk.
13:10Er moeten nog snel wat spoedbestellingen voor flyers en folders gesneden worden. Een kolfje naar jouw hand! Je weet immers van aanpakken.
14:00De dag is weer voorbijgevlogen. Je zorgt dat je alles netjes achterlaat voor je collega in de volgende shift en je gaat richting huis. Fijn ook dat je nog een hele middag en avond vrij bent om nog wat andere dingen te doen!

Werken bij dé drukkerij die vooroploopt in ontwikkeling?

Control Media is een snelgroeiende industriële drukkerij gevestigd in Etten-Leur. Wij zijn gespecialiseerd in flyers, folders, brochures en gelijmde boeken. Open, eerlijk, enthousiast, vooruitstrevend, no-nonsense en gemoedelijk zijn onze kernwaarden. 

Je komt te werken bij een echte high-tech drukkerij die topprestaties levert op het gebied van service en drukwerk. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waar elkaar blijven versterken ons uitgangspunt is. Bij Control Media werkt een internationale mix van medewerk(st)ers. 

Vanwege groei zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige productiemedewerkers die op zoek zijn naar een goede baan inclusief opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Nijverheidsweg 23
4879 AP Etten-Leur

Contact

T +31 (0) 76 745 00 10
E info@controlmedia.eu