fbpx

Vacature: Inkoper/Besteller

Waalwijk
32-40 uur
MBO werk- en denkniveau

Wil jij werken bij de dé foodmakelaar van Nederland? Kun jij goed organiseren en heb jij affiniteit met eten en drinken? Dan is FoodFocus op zoek naar jou!

Als Inkoper/Besteller ben je verantwoordelijk voor alle bestellingen die gedaan worden bij onze leveranciers. Van zuivelproducten en soepen tot aan diepvries- en non-food producten. Je hebt actief contact met onze leveranciers over de kwaliteit van de dienstverlening en werkt nauw samen met ons klantenserviceteam en afdeling sales. Daarnaast controleer jij de facturen die vanuit onze leveranciers binnenkomen.

Schiet jij niet snel in de stress en ben jij een doener die bergen werk kan verzetten? Ben jij nauwkeurig, een teamplayer en als geen ander instaat om dingen voor elkaar te krijgen? Reageer dan direct!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00 De nieuwe werkdag is begonnen! Met je collega’s heb je het nog even over de activiteiten van het afgelopen weekend en hierna ga je aan de slag met je to-do-lijst.
09:30 Je krijgt een dringende mail van een diepvries leverancier. Op basis van hun forecast dreigen ze van een aantal producten out of stock te gaan. Je wil graag weten of ze de volgende order op tijd kunnen leveren. Voor de zekerheid vraag je een aantal alternatieven op en stelt hiervan de klant alvast op de hoogte.
10:15 De tijd vliegt! Nu eerst een kop koffie.
10:30 De soepen zijn besteld en je gaat kijken wat er nog aan zuivel besteld moet worden. Nog een paar laatste dingen checken en dan de order versturen!
12.30 Lunchpauze! Met je boterham in de hand lopen jullie gezellig een blokje om. 
13:00 Na de pauze heb je een kort overleg met je collega van de afdeling sales. Een klant heeft een aanvraag gedaan van een nieuw assortiment van toetjes. Met de leverancier ga je overleggen wat de mogelijkheden zijn en vraagt de prijzen op.
15:15 Pauze! Van een versleverancier zijn er ‘monsters’ van nieuwe salades binnengekomen. Deze moet jij uiteraard ook even proeven!
15:30 Er zijn een aantal facturen binnengekomen welke jij direct gaat checken. Een aantal regels op de facturen komen niet overeen met het systeem en je brengt de leverancier hiervan direct op de hoogte.
17:00 Genoeg gedaan vandaag! Tijd voor nog een lekker potje padel met vrienden vanavond!

Aan de slag bij FoodFocus?

FoodFocus is opgericht in 2002 en is inmiddels dé foodmakelaar van Nederland. Wij zijn een totaalleverancier van “Eten & Drinken” voor de institutionele markt in de breedste zin van het woord.  

Wij vinden onszelf geen standaard totaalleverancier, maar een transparante partner die haar klant volledige keuzevrijheid biedt en focus heeft op het ‘ontzorgen’. Van het leveren aan grootkeukens tot en met het leveren aan ‘kleinschalig wonen’. Én van A.G.F. tot en met zuivel en alle pakketten die hier tussen vallen. 

Alles is mogelijk wanneer je je écht met een klant verbindt. Samen aan tafel en zorgen voor inspiratie, mooie concepten en werkzame ideeën. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Gompenstraat 23,
5145 RM Waalwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

zaterdag
08:00 uur – 12:00 uur

Contact

T 416 530 458
E klantenservice@foodfocus.nl