fbpx

Vacature: klantenserviceteam medewerker

Waalwijk
Fulltime
MBO werk- en denkniveau

Zie jij jezelf werken bij dé foodmakelaar van Nederland? Ben jij organisatorisch sterk en kun jij uitstekend communiceren? Lees dan snel verder!

FoodFocus is een totaalleverancier van “Eten & Drinken” voor de institutionele markt in de breedste zin van het woord. Ter versterking van onze klantenservice zijn wij op zoek naar klantenserviceteam medewerker! Jij komt te werken in een fijn team in Waalwijk. 

Samen met de collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij behandelt alle vragen die binnenkomen omtrent leveringen of productinformatie. Ook ben jij verantwoordelijk voor het behandelen en op de juiste manier verwerken van klachten. Jij zorgt dat alle gemaakte afspraken netjes nagekomen worden. Belangrijk dat jij dus jouw zaken goed kunt organiseren en overzicht houdt in een hectische werkomgeving. Jij probeert altijd zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen!

Jij bent écht een spin in het web. Naast het aannemen en afhandelen van alle binnenkomende e-mails en telefoongesprekken, communiceer jij met klanten en leveranciers. Jij werkt nauw samen met jouw collega’s en jullie zorgen er gezamenlijk voor dat het (order) proces optimaal verloopt. 

Lijkt dit jou wel wat en ben jij een échte enthousiaste aanpakker? Dan is de functie als klantenserviceteam medewerker iets voor jou! Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00 Je komt aan op de zaak en drinkt een kop koffie met jouw collega’s. Je start jouw computer op en zet je headset op. Tijd om te beginnen!
09:30 Je hebt jouw mailbox bijgewerkt en een aantal telefoontjes beantwoord. Je loopt even snel naar jouw collega toe om wat te vragen over een binnenkomende bestelling.
10:15 Tijd voor een kop koffie! Een van jouw collega’s is jarig en er is gebak. Lekker!
10:30 Er komt een klacht binnen over een levering welke vanochtend bij de klant is gebracht. Jij checkt de levering in het systeem en belt even kort met de chauffeur. Je ziet al waar het mis is gegaan. Je belt met een leverancier en regelt dat zij het naleveren bij de klant. 
11.15 Je belt nu de klant waarvan jij de klacht hebt ontvangen. Zij zijn ontzettend blij met de snelle oplossing! Daarna beantwoord je nog een aantal mails die zijn binnengekomen. 
12:30 Tijd voor lunchpauze. Je hebt een lekkere lunch van thuis mee en kletst bij met collega’s.
14:00 Je hebt van een zorginstelling per mail een wijzing binnengekregen van een order met morgen als leverdag. Je start met het invoeren van alle orderdetails in het systeem. Na een laatste controle sla je deze op. Je belt voor de zekerheid naar het magazijn om er zeker van te zijn dat het goed gaat. 
15:15 Nog snel even een bak koffie! 
17:00 De dag is voorbij gevlogen en zit er alweer op. Je laat jouw werkplek netjes achter, zegt jouw collega’s gedag en vertrekt richting huis

Aan de slag bij FoodFocus?

FoodFocus is opgericht in 2002 en is inmiddels dé foodmakelaar van Nederland. Wij zijn een totaalleverancier van “Eten & Drinken” voor de institutionele markt in de breedste zin van het woord.  

Wij vinden onszelf geen standaard totaalleverancier, maar een transparante partner die haar klant volledige keuzevrijheid biedt en focus heeft op het ‘ontzorgen’. Van het leveren aan grootkeukens tot en met het leveren aan ‘kleinschalig wonen’. Én van A.G.F. tot en met zuivel en alle pakketten die hier tussen vallen. 

Alles is mogelijk wanneer je je écht met een klant verbindt. Samen aan tafel en zorgen voor inspiratie, mooie concepten en werkzame ideeën. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Gompenstraat 23,
5145 RM Waalwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

zaterdag
08:00 uur – 12:00 uur

Contact

T 416 530 458
E klantenservice@foodfocus.nl